Kategoriler: Seks Mutfağı

Küçük Penisli Erkekler İçin En Uygun 5 Pozisyon

Küçük penis, erkeklerin kabusu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bazı erkekler bu sıkıntıdan muzdarip olup cinsel yaşama karşı korku ve utanç duymaktadır. Hatta bazı erkekler bu durumdan dolayı cinsel yaşamdan uzak durmaktadır. Ancak her defasında belirttiğim üzere penisin boyundan çok işlevi önemlidir. 

Bazı kişiler penisin küçük olmasının zevk almasını önlediğini düşünür. Aslında şu durumu şu şekilde açıklamak istiyorum. Küçük penisli erkekler bazı pozisyonlarda vajina derinliğini hissetmekte zorlanır. Bu yüzden küçük penisli erkeklerin haz almasını artıracak 5 pozisyonu sizlere derledim.

1-) Doggy Style Seks Pozisyonu

 

Erkeğin penisini gerçektekinden daha büyük hissettirecek bir pozisyondur. Anal ve oral seks için idealdir. Kadın eğildiğinde vajina ortaya çıkar ve erkek penisini vajinaya yerleştirir. Bu sayede penis vajina içerisindeki her noktaya ulaşıp daha çok zevk alır. 

Küçük Penisli Erkek, Kadını Nasıl Mutlu Eder?” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

2-) Bacak Omuza Pozisyonu

 

Kadın yatağa uzanır ve erkek yerde diz çöker. Kadın bacaklarını erkeğin omzuna atar. Doggy pozisyonunda olduğu gibi anal veya oral seks için uygun bir pozisyondur. Kadının bacaklarını kaldırması sonucu vajina hem ortaya çıkar hem de derinleşir. Penisini kolaylıkla vajinaya yerleştiren erkek vajinanın her noktasını hissedip zevk alacaktır. 

3-) Bambu Yarma Seks Pozisyonu

 

Kadın sırt üstü uzanır ve bir bacağını uzatırken diğerini erkeğin omzuna koyar. Erkek ise kadının uzattığı bacağın üstüne oturup kadının diğer bacağını kavrar ve desteği sağlar. Erkek bu pozisyonda kendisini daha özgüvenli hisseder. Vajina kolayca ulaşılabilir hale gelir. Ekstra basınç ve derin itme sayesinde erkek oldukça zevk alır.

4-) Cowgirl Seks Pozisyonu

 

Erkek sırt üstü uzanır ve kadın penisin üstüne oturur. Kadının tüm vücudu erkeğin vücuduna nüfuz eder. Kadın penetrasyon sırasında bacaklarını açarak veya kapayarak vajina derinliğini değiştirip değişik hazlar alınmasını sağlar. Bu daha sıkı penetrasyona ve yoğun penis uyarılımına sebep olur. 

5-) Scoop Me Up Seks Pozisyonu

 

 

Kadın ve erkek arka arkaya uzanır. Yakınlaşmanın ardından erkek kadının pelvisinin arkasına doğru kayar ve penisi vajinaya yerleştirir. Daha sonra kadının kalçalarından itip çekerek penetrasyonu kontrol eder. Erkek burada cinsel ilişkiyi sürdürdüğünden kendinden daha emin şekilde davranır. Küçük penisini düşünmeyip ilişkinin tadını çıkarır. 

 

Fiziksel Özelliklere Göre Seks Pozisyonları” adlı yazımızı okumak için tıklayınız.

 

Mehmet Ulubey

Yorumlar Göster

  • 39 yaşındayım 13cm penisim var 19 yaşından beri hergün masturbasyon yaparım 20 yıldır. Günde 8 kez boşaldığım da oldu en az 1 kez boşaldığım da oldu. Boşaldıktan sonra penis içeri çekiliyo sadece başı kalıyo pantolonu giyince penisim yok gibi dümdüz oluyo acaba penisi mi çok zorluyorum da içeri gidiyo başkalarına bakıyom gözüm çarpıyo pantolonun önünde yılan gibi duruyo

  • Küçük penis vajinadan sürekli çıkıyor ve geniş geldiği için iki taraf pek zevk almıyor öneriniz?

    • bu konuyu çok takıntı haline getirmişsiniz. boyutuna bağğlı olarak elini ble tatmin edemzsin :)

  • Merhaba, hocam ben 23 yaşındayım
    mastürbasyon yaparken çok zevk
    almıyorum, 16-19 yaşlarındayken
    mastürbasyon yaparken çok zevk
    alıyordum 3 kez hatta 4 kez
    yapıyordum, şimdi zar zor 1 kere
    yapabiliyorum oda zevk çok değil

    • merhabalar, bu yaşla ve şu ankı psikolojik durumunuzla ilgili olabilir.