Kategoriler: Güncel

Çiftlerin Sınırsız Sırrı; Oral Seks

ÇİFTLERİN SINIRSIZ SIRRI; ORAL SEKS

 

İnsan aşık oldum dediği kişiyi önce çıplak hayal eder, yani aşk, arzu ve çıplaklık birbiriyle ilintili bir üçgen. Çıplak hayal edemediğine bacım der erkekler ve kadınlarda o benim kardeşim gibi derken bunu kast ederler. Bu durumda çıplak hayal ettiğin kadını veya erkeği arzularsın, arzuladığın kişiye kavuştuysan artık sizinde bir yatak odanız ya da bir cinsel hayatınız var demektir. Hatta düzelteyim aktif bir cinsel hayatınız var demektir.

 

Özellikle orta doğu toplumlarında ya da bastırılmış bütün toplumlarda yatak odaları herkesin bildiği büyük sırlara vakıf olmaktadır. Herkes aynı şeyi yaşıyor ama aslında hiç yaşamıyormuş gibi davranıyor. Daha kötüsü birbirlerinin yaşadıklarını kınayıp edepsizlikle suçlamaktadır. İşte oral seks de bu insanların edepsizlik dediği, belki herkesin yaşadığı, yaşamayanlarından yaşamayı hayal ettiği, tarihi çok eski zamanlara dayanan bir tür seks yöntemidir. Şu bilinmelidir ki cinsellik iki kişinin yaşadığı fanteziler bütünüdür. Bu fantezilerin gerçekleştiği an içerisinde yaşanan hiçbir davranış ise sapkınlık olarak algılanmaz, yalnızca tek şartı vardır; her iki kişide bu davranışın gerçekleşmesini isteyecek ve bundan zevk alacaktır. Oral seks de bu şartla gerçekleştiğinde iki tarafında mutlu olduğu bir seks yöntemi olmaktadır.

 

Oral seksin ortaya çıkışı

 

Oral seks: Ağız yöntemiyle gerçekleşen cinsel ilişki yöntemidir. Çiftler bu yöntemden normal düzeyde gerçekleşen bir cinsel birleşmeden aldığı hazzın aynısını alır. Çünkü ağız yapısıyla vajina birbirinin çok benzeri bir yapıya sahiptir.

 

Oral seks’te ortaya çıkan her şey gibi bir takım ihtiyaçlardan ötürü ortaya çıkmıştır. Tarihin çok eski dönemlerine denk gelen bu ortaya çıkış mağara duvarlarına kabartma şeklinde resmedilmiştir. Bu ilişki yönteminin ortaya çıkma nedeni ise ancak tahminlerle bilinebiliyor.

 

Bu tahminler ise;

 

Oral seks’le korunun hamile kalma riski olmadan hazza ulaşın

En önemlisi bir tür korunma yöntemi olarak kullanılmasıdır. Çünkü tarihin o dönemlerinde korunmak için hiçbir yöntem bilmediklerinden veya icat edilmediğinden kendi başlarının çaresine bakmış olabilecekleri düşünülmektedir. Sadece üreme kanallarından sağlanan bir ilişki yöntemi üremeyi devamlı hale getirirken cinselliği ise sınırlandırmaktadır. Oysa cinsellik sadece üreme amaçlı gerçekleşmemektedir. Cinselliğin üreme dışında bir ihtiyaç olduğu günümüzde herkes tarafından kabul edilmiştir.

 

Bekâretlik tabusu yıkılmadan cinsellik yaşamak isteyenlerin tercihi; oral seks

 

İkincisi ise; bekâret’e zarar vermez. Bu yöntemle cinsel hazzı tam anlamıyla yaşarken aynı zamanda bekâret tabusuna da zarar verilmez bu yüzden özellikle günümüzde fazlaca kullanılan bir yöntemdir. Araştırmalara bakıldığında ise erkeklerin kadınlara oranla daha çok tercih ettiği görülmektedir.

 

Seksin engel tanımayan yöntemi; oral seks

Vücut uzuvlarını yeterince kullanamayan bireylerin engelleri cinsel ihtiyaç duymalarına engel değil tabii ki durum böyle olunca bu hazzı alabilecek bir yöntem olarak kullanılmış olma ihtimali yüksek oral seksin.

 

Cinsel organlarınız yabancı değil, vücudunuzun birer parçası

 

Oral seks ilk düşünüldüğünde tiksindirici gelebilir. Ancak birleşme sırasında özel bölgenizin kokusu sizi saracağından bu tiksinmeyi hissetmeyebilirsiniz. Ancak tam tersi tiksine de bilirsiniz. Bu yüzden özellikle bu bölgelerin temizliği çok çok önem arz etmektedir. Bu sadece tiksinme duygusuyla alakalı değil sağlık açısından da çok önemlidir. Çünkü bu yolla gerçekleşen bir ilişki sonrasında bir takım hastalıklara neden olmaktadır. Bunlar ağız veya gırtlak kanseri, dudaklarda uçuklar ve yaralar, bel soğukluğu gibi rahatsızlıkların sebebi olmaktadır. Bunların gerçekleşmemesi için temizlik önemlidir. Zaten bu rahatsızlıkları sağlayan yuttuğunuz sıvılar veya ağza almış olmanız değil, bu rahatsızlıklara sebep olan yeterince hijyenik olmaması veya birden fazla kişi ile ilişkiye giriliyor ise bulaşıcı mikrop taşıyor olmanızdır.

 

Ağza boşalma gerçekleştiğinde bu sıvıyı yutmanızın sağlık açısından hiçbir sakıncası yoktur. Çünkü zaten içinizden çıkan bu sıvı oldukça organiktir. Size bir yararı da zararı da yoktur.

 

 

 

 

uzman cinsel terapist mehmet u

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY