Kategoriler: Güncel

Mehmet Ulubey Kimdir?

Mehmet Ulubey Kimdir?

Mehmet Ulubey kimdir? Sorusunun cevabını internet sayfasının hakkımda kısmında ayrıntılı olarak okuyabilirsiniz. Mehmet Ulubey hakkında kısmında Mehmet hocanın eğitimlerini, kitaplarını, mesleki tecrübesini ve seminerleri hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Mehmet Ulubey kimdir? Sorusuna ilk olarak psikoterapist ve aile danışmanı olan Mehmet Ulubey alanında uzman psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir. Aile ve evlilik terapisi, ilişki ve çift terapisi ile cinsel terapi alanında uzmanlaşan ve alanında 15 yıllık deneyimi olan uzmandır.

Mehmet Ulubey kimdir? Sorusuna ikinci olarak eğitmen olan Mehmet Ulubey psikoloji Türkiye’nin birçok yerinde yüzlerce eğitim ve seminer vermiştir. Bu eğitimlerde ailelere, çiftler başta olmak üzere birçok kesime seslenmiştir.

Mehmet Ulubey kimdir? Sorusuna üçüncü olarak Yazar olan Mehmet Ulubey’in çocuklar üzerine üstün zekâlı çocuklar (Çocuğum Üstün Zekalı mı?), DEHB: Dikkat Eksikliğine İlaçsız Çözümler ve Benim terapistim: Ailem ve Bir Çift Sorunu: Vajinismus olmak üzere yayınlanmış dört eseri bulunmaktadır.

 

Mehmet Ulubey kimdir? Sorusuna yukarıda kısaca cevap verdik. Ayrıntılı olarak Mehmet Hoca hakkında bilgi almak isterseniz tıklayınız.

 

Mehmet ULUBEY ulusal ve uluslarası kurumlarda uzmanlık eğitimlerini tamamladıktan sonra psikolojik danışmanlık ve kurumsal danışmanlık yapmaya başlamıştır.

Psikolojik danışmanlık hizmetlerinde özellikle aile ve evlilik danışmanlığı ile cinsel terapi üzerine yoğunlaşmıştır. Çocuk psikoloji üzerinde çalışmaya başlayan ULUBEY’ in dikkat eksikliği, üstün zekalılar ve koçluk üzerine yazılmış eserleri de bulunmaktadır.

Psikolojik danışmanlık hizmetlerinin yansıra kurumsal danışmanlık hizmeti de veren ULUBEY, yüzlerce firmaya danışmanlık yapmıştır. Kurumsal danışmanlık hizmeti olarak kurumsallaşma, şubeleşme ve kurum içi iletişim ile satış ve pazarlama eğitimleri vermektedir.

Psikolojik danışmanlık lisans eğitimini Uludağ üniversitesinde yüksek lisans eğitimini de Selçuk Üniversitesinde tamamlayan Mehmet ULUBEY doktora çalışmalarına devam etmektedir.

2009 yılında psikolojik danışmanlık eğitimlerini tamamlayan mehmet ulubey yurt içi ve yurt dışı birçok psikoterapi eğitimi alarak psikoterapist unvanını kullanmaya başlamıştır. Bilişsel davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çözüm Odaklı Terapi ve Bütüncül Psikoterapi eğitimi almış olduğu eğitimlerin bazılarıdır.

Psikoterapist Mehmet ulubey psikolojik danışmanlarını daha çok yetişkin terapisi olarak aile, evlilik ve cinsel terapi üzerine yoğunlaştırmıştır. Çocuklarla olan çalışmalarında ise üstün zekâlılar eğitimi ve dikkat eksikliği üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Psikoterapist Mehmet Ulubey’in üstün zekâlı çocuklar ve ilaçsız dikkat eksikliğine çözümler olmak üzere yayınlanmış iki eseri bulunmaktadır. Kadın cinselliğinin en büyük problemi olan vajinismus rahatsızlığının çözümü ile ilgili kitabı yayın aşamasındadır.

Psikoterapist / Yazar Mehmet Ulubey’in yayınlanmış kitaplarını D&R, İdefix, Bkm ve Kitap Yurdu gibi büyük yayın kuruluşlarından satın alabilirisiniz.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY