Güncel

Oral Seks En İyi Nasıl Yapılır

 

     Oral seks nedir? oral seks nasıl yapılır? oral seksin tarihçesi nedir? erkeklere oral seks nasıl yapılır? kadınlara oral seks nasıl yapılır? oral seks nasıl haz verir? oral seks sağlığa zararlı mıdır? oral seks ne tür zararlar verir? oral seksin yararları nedir? oral seks hangi hastalıklara sebep olur? tüm bu soruları yazımızda Uzman Cinsel Terapist Mehmet ULUBEY ile  birlikte cevaplandırdık. Başka sormak istediğiniz veya danışmak istediğiniz konular varsa buradan uzman cinsel terapist & psikolojik danışman Mehmet ULUBEY’E ulaşabilirsiniz.

 

 

Oral Seks bir sanattır.

AHHHHH, insanların, özellile de erkeklerin vazgeçemediği tutku! Hele ağızla başlayıp ağızla boşaltılırsa ?

     Oral Seks, cinsel organların ağız yoluyla uyarılması şeklinde yapılan bir seks tekniğidir ve insanlık kadar eski bir tarihi vardır. Eski resimlerde, duvar kabartmalarında yani pek çok tarihi eserde bu teknik resmedilmiştir. Bazı insanlar oral seksi iğrenç olarak yorumlarlar. Kesinlikle yanlış. Gerekli temizliğe dikkat ettikten sonra neden iğrenç olsun ki? Üstelik ağız içi sinir uçları bakımından oldukça zengin olduğundan gerek oral seks yapana, gerekse yapılana büyük haz verir. Kadının erkeğe oral seks yapması “saksafon çalmak” olarak da argoda isimlendirilir. Oral seks son derece doğal, bilimsel olarak tarif edilmiş ve kabul görmüş bir eylemdir. Kesinlikle bir cinsel anomali veya sapıklık değildir. Asla!

Aslında seksin her türlüsünde temizlik en çok dikkat edilmesi gereken unsurdur. Ama oral sekste kesinlikle yeterli temizlik olmalıdır. Bir zahmet cinsel organınızın çevresindeki ve koltuk altlarındaki kılları güzelce traş edin. Oral seksten önce özellikle cinsel organlar bol su ve sabunla yıkanmalıdır. Çünkü cinsel organlar günün çok büyük bir bölümünü kapalı, havasız sayılabilecek bir ortamda geçirirler. Dolayısıyla terleme ve sıcak etkisiyle burada bakteri üremesi kolaylaşır. Sabunun yağ çözücü özelliği ve suyun mekanik etkisiyle bu bakteriler akıp gider ve cinsel organınız mis gibi sabun kokar.

     Oral seks, bilimsel olarak Fellatio ve Cunnilingus olmak üzere Latince iki isimle adlandırılmıştır.

FELLATIO

Kadının erkeğe oral seks yapması, yani saksafon çalmasıdır. Şimdi adım adım oral seks sanatının nasıl yapılması gerektiğini anlatalım.

Penisi Seyredin

Evet, penisi seyredin. İçi kan dolarak sertleşmiş, normal halinden çok daha büyük boyutlara ulaşmış, koca bir adamı zevkten kıvrandıran bu doğa mucizesi organa yakından bakın. Damarlarını inceleyin, mantar şeklindeki başına bakın ve buraya küçük bir öpücük kondurun. Sonra geçin testisleri inceleyin. Kadının hamile kalmasını sağlayan spermleri üreten işte bu testislerdir. Yerini daha sonra açıklayacağım Prostat tarafından üretilen meni sıvısı, boşalma esnasında PC Kası tarafından penisin ucuna doğru itilir. Bu sıvıya, testislerden geçerken spermler karışır ve beraberce idrar yolundan dışarı fışkırtılırlar. Erkek için seksin orgazm, yani zevk açısından doruk noktası işte bu boşalma anıdır. Bu boşalma o denli zevk verir ki, erkek sürekli olarak bunu yaşamak ister.

     Testisler ve burada üretilen spermler ısıya çok duyarlıdır. Normal vücut ısısı zararlı olduğundan vücut dışında bu ince ve hassas torbada bulunurlar. Isı arttıkça torba gevşer ve testisler mümkün olduğu kadar vücuttan uzaklaşır, ısı azaldıkça da torba büzülerek vücuda yaklaşır. Bu sayede testislerin sıcaklığı belirli bir seviyede tutulur. Testislere baktığınızda, torba içerisindeki iki yumurtanın sürekli hareket ettiğini, yer değiştirdiğini göreceksiniz. Heyecan verici değil mi? Çünkü penis sertleşmiştir ve yakında bir fışkırtma operasyonu yapılacaktır. Testisler kendilerini buna hazırlamaktadır.

Penisle Oynayın

      Penisi elinizle tutun ve sağa, sola, yukarı, aşağı hareket ettirin. Yanağınızı uzatıp penisle yüzünüze hafif darbeler atın. Bacaklarınıza sürtünen bir kedi gibi yanağınızı penise sürtün. Herif perişan olacak 🙂 Sonra bir arabanın vites kolu gibi penis başını avucunuzun içiyle tutun ve 1, 2, 3, 4, 5… vites değiştirin. Boşa alıp sağa-sola sallayarak boşa aldığınızdan emin olun. Penisin üzerine eğilerek göğüs uçlarınızı penise değdirin, sağa sola sallanarak göğüslerinizle O’nu dövün. En sonunda da, eğer saçlarınız uzunsa saçlarınızla penisi okşayın.

Biraz Daha Aşağı İnin

     Testislere gelin, bu torbayı avucunuza alarak dikkatlice okşayın. Dikkatlice diyorum çünkü testisler çok hassastır, darbeye ve baskıya gelmez, hemen şiddetli ağrıya neden olurlar. Torbayı olduğu gibi ağzınıza alın ve dilinizle okşayıp tahrik edin. Hava sıcak ve dolayısıyla torba iyice sarkıksa bu iş daha keyifli olur.

Testislerden anüse  doğru kayın

     Testis torbasının bitimiyle anüs arasında kalan bölge PC kasıdır. Burayı okşayın, parmağınızla hafif bastırın. Bu hareket prostatı tahrik eder ve yukarıdan bir inilti duymanıza neden olur. Sonra anüse geçip parmağınızla bu deliğe bastırın, daireler çizerek okşayın. Eğer uzun tırnaklarınız yoksa bir adım daha ileri gidebiliriz. Başparmağınızı tükürükle ve zararsız bir maddeyle (vazelin, bebe yağı vb) kayganlaştırıp yavaşça anüsten içeri sokun. 3-4 cm soktuktan sonra penise doğru olan bölgeye yavaşça bastırıp okşayın. Bu da prostatı tahrik eder.

Penisi Ağzınıza Yerleştirin

 

      Sıra geldi en önemli bölüme. Bir elinizle penisi tutun ve ucunu ağzınıza yerleştirin. Sonra yavaşça penisin köküne doğru ilerleyin. Ne kadarını ağzınıza alacağınıza siz karar vereceksiniz. Bu şekilde ritmik olarak ileri-geri hareket edin, penisin kalan kısmını da bir elinizle uyarın. Dişleriniz penise temas etmemelidir. Ederse, penisin başı kısa bir süre sonra hassaslaşacak ve acı vermeye başlayacaktır. Dudaklarınızla penisi sabit bir şekilde kavrayıp ileri-geri hareket edin. Sonra durun ve içini boşaltmak istiyormuş gibi emmeye başlayın. Bunun için ağzınızın içindeki havayı yanaklarınız yardımıyla geriye doğru çekin. İniltiler geliyor değil mi? Doğru yoldasınız. Penisin tamamını ağzınıza almaya çalışın. Bunun için vücudunuzu, tavanda bir şeye bakarken boynunuzun aldığı şekle getirin. Sirklerde kılıç yutan adam veya kadınları gözünüzde canlandırın. Yavaş yavaş penis köküne doğru ilerleyin. Duruşunuz sayesinde penis yemek borusundan içeri girecek ve daha fazlasını ağzınıza almanızı sağlayacaktır.

Şimdi yöntem değiştiriyoruz, hep ileri geri gitmekle olmaz. Penisi ağzınızdan çıkarın, dudaklarınızı penis köküne yakın bir yerde penise yapıştırın. Hafif aralayın ve dilinizi penise yerleştirin. Bu vaziyette başa kadar gidiyoruz, dönüyoruz ve bu kez karşı taraftan köke kadar iniyoruz. Bunu yaparken arada bir, başa geldiğimiz zaman hop içeri alıyoruz.

Şimdi bir elimizle penisi tutuyoruz ve bunun bir dondurma külahı olduğunu farz ederek dondurma gibi yalıyoruz. Her yerini, çünkü dondurma erir. Biraz daha ileri gidip, penisin üzerine tüp çikolata sıkıp bunu yalayarak temizlemek çok daha mükemmel sonuç verir.

Arada penise öpücükler kondurup yanağımızı sürtmeyi unutmuyoruz. Aslında bütün bunları bir karışım olarak uygulamanız gerekir. Tekdüzelik her zaman sıkıcıdır. Arada, bir çocukla konuşur gibi penisle konuşmak da etkili bir yoldur.

Boşalma

      Öncelikle nereye boşaltacağınıza karar vermelisiniz. Bir peçeteye, vücudunuza, yüzünüze veya ağzınıza. Eğer ağzınıza boşaltacaksanız, ileri-geri harekete devam etmeniz yeterlidir. Meninin ağzınıza boşalmasında ve yutulmasında hiçbir sakınca yoktur. Çünkü bu bir vücutsal atık değil, bir salgıdır. Tamamen organik maddelerden oluşmuştur, vücuda hiçbir yararı ve zararı yoktur. Normal koşullarda tadı biraz tuzludur, ancak bu tat beslenmeye bağlıdır. Alkol, sigara, kahve gibi maddeler ile kırmızı et tadını biraz acılaştırır, buna karşılık bol meyve yenildiğinde, alınan doğal glikoz sayesinde tadı güzelleşir. Her gün 1 çinko tableti almayı önerenler de var, denemesi sizin bileceğiniz bir iş.

     Meninin tadı harikadır, çekinmeyin. Eğer ağzınıza boşaltmayacaksanız, boşalma yaklaştığında elinizle sıkıca tutun derisiyle birlikte hızla ileri-geri hareket ettirin. Sonra büyük bir keyifle patlamayı izleyin. İşte bu kadar, ortağınızın kalbini bir kez daha fethettiniz. Ne kaybettiniz? Hiçbir şey. Ne kazandınız? Sevgi, saygı ve bir kalp.

Eğer adetliyseniz (regl), canınız seks yapmak istemiyorsa, yorgunsanız, kısacası durumunuz soyunup-dökünüp sevişmeye uygun değilse, ortağınıza “hayır” demektense, en kolay kaçış yolu budur. Hem O’nu orgazma ulaştırdınız, hem kalbini kırmadınız, hem de bir sürü işlemden kurtuldunuz. Dolayısıyla en kestirme yoldan O’nun seks ihtiyacını karşılamış olursunuz. “Başım ağrıyor” demeyin, ağzınıza alıverin gitsin.

 

CUNNILINGUS

   Erkeğin kadına yaptığı oral sekstir. Oral seksin bir sanat olduğunu tekrarlayalım. Beyler: Bir çift dudak yukarıda varsa, sadece bu dudaklarla ilgilenmek yetmez, bir çift dudak ta aşağıda vardır; bu dudaklara da diğerleri kadar ilgi ve şefkat göstermelisiniz. Sadece yukarıdakileri değil, en az onlar kadar aşağıdakileri de öpmek gerekir. Ne mi yapmalısınız? Anlatalım.

Vajina’yı Seyredin

Evet, vajinayı seyredin. Ortağınızın bacaklarını yukarı kaldırın ve birbirinden ayırın. O muhteşem vajinayı mümkün olduğu kadar açığa çıkartın. İyice yaklaşarak vajinayı inceleyin, dudaklarına, kıvrımlarına bakın ve küçük bir öpücük kondurun. Bazı kadınlar, ışıklı ortamda soyunmaktan ve özellikle vajinalarının bir erkek tarafından görülmesinden utanırlar. Ailesinden almış olduğu eğitim sonucu çıplaklığı doğal kabul edemezler, “ayıp” lafının etkisini üzerlerinden atamazlar. Hatta cinselliği ayıp, günah olarak yorumlarlar ve cinsel ilişki sonrası kendilerini suçlu hissederler.  Bu durumda birkaç seçenek vardır:

1) İki yetişkin olarak oturup karşılıklı kibarca ve açıkça konuşun. Cinselliğin doğanın canlılara verdiği bir özellik, bir armağan olduğunu anlatmaya çalışın. O yatakta görülen ve yaşananların sadece ikiniz arasında kalacağını, bunu üçüncü bir kişinin asla bilmeyeceğini, öğrenmek gibi hakkının olmadığını söyleyin. Cinselliği sevdiğinizi, sadece Onunla bunu yaşamak istediğinizi, ikinci bir kadının sizin için var olmayacağını ve var olmasını istemediğinizi, yeryüzünde yaşayan 7 milyar insan içinde, istediğiniz cinselliği size verebilecek tek insanın O olduğunu açıklayın. Bunları konuşurken kesinlikle sesinizi yükseltmeyin, sakin olun. Hele hele hakaret etmek, bağırıp çağırmak, elinizi kaldırmak gibi bir yola sakın ha başvurmayın.

Unutmayın ki, karşınızda bir insan duruyor, üstelik karşı cinsten bir insan. Duyguları, hayata ve olaylara bakışı, dünya görüşü, eğitimi, günlük ve aylık fiziksel ve duygusal yaşamı sizden çok çok farklı! Sizin istediğiniz her şeyi yapmasını beklemeyin, en azında bir süre için. Kendi kafasında harmanlayıp, düşünce süzgecinden geçirip kabullenmesi ihtimali çok yüksektir. Bazı şeyleri biraz zamana bırakın.

2) Eğer bütün konuşmalarınıza rağmen hala bu utanma ve dolayısıyla oral sekse yanaşmama davranışı devam ediyorsa, bu konuda ısrar etmeyin. Ara-sıra benzer konuşmaları sürdürün, zaman içerisinde sizin arzularınızı haklı bulacak ve razı olacaktır.

  Vajinaya Dokunun

Elinizle vajinaya dokunun, vajina dudaklarını okşayın, elinizi üzerinde gezdirin. Dokunduğunuz şeyin ne olduğunu hissetmeye çalışın. Size en güzel, en şiddetli, en doyumsuz orgazmları yaşatan, günü geldiğinde size çocuğunuzu armağan eden bu muhteşem organı dokunarak tanımaya çalışın.

Dudaklarınızla ve Dilinizle Vajinayı Yalayın

Ortağınızı dudaklarından öpüyormuş gibi vajina dudaklarını öpün. Fazla şiddetli olmamak koşuluyla dudakları emin. Dilinizle vajinayı en altından başlayarak boylu boyunca yalayın. Kendisi kayganlaşıncaya kadar tükürüğünüzle kayganlaştırın, bu sayede hareketi daha kolay hisseder ve daha çok zevk alır. Ağzınızı vajinaya dayayın ve dilinizi mümkün olduğu kadar içine sokup çıkarın, içerde daireler çizin. Vajina dudaklarını ellerinizle ayırdığınızda, üst kısımda nohuttan biraz daha küçük bir çıkıntı göreceksiniz. Bu çıkıntıyı yalayın, parmağınızla okşayın. Bundan müthiş bir zevk alırlar.

G Noktası

İyi bir seks uzmanı erkeğin bilmesi gereken en önemli şey G noktasıdır ve her sevişmede bu noktayı yeterince ve ustaca kullanmalıdır. G noktasını bulmak zor mudur? Kesinlikle hayır, tek parmak bu iş için yeterlidir. Yeterince yalayıp, okşayıp kayganlaştırdığınızvajinaya, tercihan orta parmağınızı yavaşça sokun. Dikkat edin tırnağınız bir yeri yaralamasın, yoksa bir süre çavuşa talim edersiniz, elleriniz nasır tutabilir 🙂 . Parmağınızı soktuktan sonra içeride bir araştırma yapın. Vajina duvarları düz kaygan bir yapıya sahiptir. İleri-geri, sağa-sola iyice baktığınızda, vajina ön duvarında, karın tarafına bakan kesiminde buruşuk bir bölge hissedeceksiniz. Bingo! İşte G noktası. Bu buruşuk bölgeyi nazikçe okşayın. İnlemeler artıp çığlığa dönüşüyor değil mi? Evet, doğru yerde ve yoldasınız. Makul bir süre okşamaya devam edin, çok uzatırsanız sıkıcı olmaya başlar, üstelik tahrişe neden olabilir.

PC Kası

    Vajina’nın bittiği yer ile anüs arasında kalan bölgedir. Bu kas hem kadınlarda hem de erkeklerde bulunur ve erojen bölgelerden birisidir. Kadında ve erkekte orgazmı sağlayan, bu kasın kasılıp gevşemesidir. Bu bölgeye hafifçe bastırıp okşayarak kası hissetmesini sağlayın.

Anüs Oyunları

Dilinizle anüse baskı yapın, deliğin girişini yalayın. Orada farklı bir haz vardır. Anüs girişinde oldukça bol miktarda sinir ucu olduğundan, fiziksel temasa son derece duyarlıdır. Dilinizle bu girişi yalayın, dilinizi içeri sokmaya çalışın (ama sokmayın). Sonra bir parmağınızı vajina salgısıyla kayganlaştırıp anüsten içeri sokun ve 3-4 santimetre soktuktan sonra parmağınızla on duvarı gıdıklayın. Anüse bağlı bağırsaklarda bakteri bulunma riski çok yüksektir. Bu nedenle anüse soktuğunuz parmağınızı, yeterince yıkayıp temizlik yapmadan başka bir yere, özellikle de vajinaya ve ağıza değdirmeyi

cinsel organınız temiz değilse oral seks haz vermez

İki tarafın da istekli olarak katıldığı bir oral birleşme, her iki taraf için de kolayca orgazmla sonuçlanabilir. Oral seksi diğer tüm cinsel eylemlere tercih eden insan sayısı az değildir.
Ağız, döl yolundan çok daha sıkı kasılabilir. Keza erkeğin dili penisin asla ulaşamayacağı duyarlı noktaları bulup çıkarabileceği gibi, bir yandan da dudaklarıyla klitorisi uyarabilir.

Kadının ağzı da hareketli bir döl yolu gibidir ve emme tekniği açısından döl yolundan daha beceriklidir. Batı dünyasında “Fransız aşkı” olarak anılan fellasyo konusundaki Kinsey raporları (1949 ve 1953) anket uygulanan evli kişilerin yüzde 60’ının oral seksi alışkanlık edindiklerini ve bu yöntemi erkeklerin kadınlardan daha fazla uyguladıklarını göstermiştir

ORAL SEKS ÖNCESİ TEMİZLİK NASIL YAPILIR

 

      Oral seksin temizlik gerektirdiği kesin. Aşk yapmadan önce sabunla yıkanmak yalnızca eşlerin birbirine karşı nazik bir davranışı olmayıp, son idrar veya abdestten arda kalmış olabilecek bazı bakterilerin bulaşmasını engelleyecek bir önlemdir de. Sabun ve su, cinsel uyarılma sırasında cinsel organlardan çıkan doğal hoş kokuları asla yok etmediği gibi bunların kötüleşmesini de önler.

PAPİLOM VİRÜSÜ NEDİR

     Oral seks, ağız tümörlerine yol açabiliyor. Son yapılan bir araştırmaya göre insan papilom (meme başı gibi çıkıntılar yapan selim tümörler) virüsü ağız kanserine yol açabiliyor. Bilim adamları uzun süredir papilom virüsünün ağız kanserine neden olduğundan kuşkulanıyordu. İyi haber bu riskin çok küçük olması. Ağız tümörü her yıl 10.000 kişiden birinde görülüyor. Ve bu vakaların pek çoğu sigara ve içkiye bağlı olarak ortaya çıkıyor.

İnsan papilom virüsü (HPV) cinsel yolla geçen virüslerin en yaygını. Bu virüsün servikal kansere (rahim boynu kanseri) yol açtığı biliniyor. Bazı araştırmalar bu virüsün ayrıca ağız ve anal kanserlerine de neden olabileceğine işaret ediyor.

Fransa, Lyon’daki Uluslararası Kanser Araştırmaları Kurumu’nda çalışan bilim adamları ağız kanserine yakalanmış l670 deneği, l732 sağlıklı denekle karşılaştırdı. Hastalar Avrupa, Kanada, Avustralya, Küba ve Sudan’da yaşıyordu. Servi kal kanserlerde görülen HPV-l6 olarak bilinen virüs, ağız kanserlerinde de tespit edildi.

HPV-16 virüsü taşıyan ağız kanserli hastaların arasında oral seks yaptığını açıklayanların sayısı, tümörlerinde HPV-16 virüsü bulunmayan hastalara oranla 3 misliydi. Virüsün kanserlere nasıl yol açtığı konusunda kadın ve erkekler arasında bir fark saptanmadı.

Söz konusu araştırmanın sonuçları “Journal of the National Cancer Institute” isimli bilim dergisinin aralık sayısında yayınlandı.. Bu sonuçlar HPV ile ağız kanseri arasındaki ilişkiyi kesinleştirdi.

     Genital (cinsel organ) HPV enfeksiyonu çok yaygındır. ABD’deki 25 yaşındaki kadınların yaklaşık üçte birinde bu virüs mevcuttur. Bu enfeksiyonların yalnızca yüzde 10’u kansere yol açan türdendir. Bu virüsü taşıyan kadınların yüzde 95’i bu enfeksiyondan bir yıl içinde kurtulur. Ancak bu bile niçin bu kadar az sayıda insanda kanserin geliştiğini açıklayamıyor.

Bu son bulgular ağız kanseri tedavisini de kolaylaştıracak. Dolayısıyla virüs kaynaklı ağız kanserli hastalara antiviral ilaçlar vermek iyileşme olasılığını artırabilir. Bu arada önlem olarak aşı üzerinde çalışmalar yapılıyor. Aşıların ağız enfeksiyonunun yanı sıra jenital enfeksiyonlara da iyi geleceği umut ediliyor.

 

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Yorumlar Göster

  • İyi günler efendim, konuştuğum bir kız var ve ne zaman bu konu açılsa bana "Erkekler doğru yeri bulamıyor genelde, sen bulabilecek misin?" falan diyor. Bu doğru yer dedikleri kısım neresidir dişi bireye oral yaparken? Ben klitoristen bahsediyor diye düşünüyorum ancak klitoris de belirgin bir şekilde görülen bir parça diye biliyorum, o yüzden bulunamayacak ne var anlamadım. Belki bilmediğim bir şey vardır diye sormak istedim size, ilk kez bu eylemi yaptığımızda ne yaptığımı bilerek hareket edeyim. :)

  • Buradaki en büyük hata bölgenin sabunla yıkanması ve mis gibi sabun kokması kısmı. Bütün jinekologlar tv de dahil florayı bozmamak için kesinlikle sabun kullanmayın suyla yıkayın diyorlar. İntim yıkama jeli kullanabilir o da çok gerekli durumlarda ve sık olmamak kaydı ile. Bu çok ciddi bir konu burada okuyup sabun kullanan kişinin sağlığı tehlikede demektir. Her türlü mantar vs olur.

  • Faydalı bir yazı olmuş. Oral seks yoksa seks yoktur:) ben çok titiz bir kadın olmama rağmen sevgililerime zevkle yapıyorum. Ve diğer tüm güzel özelliklerimin yanında erkekler oral seks ve yataktaki rahatlığım nedeniyle kopamıyorlar. Bir de normalde sekse bu kacar düşkün olduğum anşaşılmaz, küfürden hoslanmam ama yatakta açık seçik konuşmak da erkekleri ve kadınları çok azdırıyor. Sevgilerfff

    • yorumunuz için teşekkür ederim. bu tarz yorumlar danışanlarımı çok mutlu ediyor kendilerini yalnız hissetmiyorlar

  • Faydalı bir yazı olmuş. Oral seks yoksa seks yoktur:) ben çok titiz bir kadın olmama rağmen sevgililerime zevkle yapıyorum. Ve diğer tüm güzel özelliklerimin yanında erkekler oral seks ve yataktaki rahatlığım nedeniyle kopamıyorlar. Bir de normalde sekse bu kacar düşkün olduğum anşaşılmaz, küfürden hoslanmam ama yatakta açık seçik konuşmak da erkekleri ve kadınları çok azdırıyor. Sevgiler

  • Hemcinslerim bu yazıdan neden rahatsız olmuşlar anlamış değilim, gayet normal bir dille yazılmış. Reglken ağrın varsa kimse sana oral yap demiyor, önce o kısım anlaşılmalı. Sonuçta 5-7 gün regl isek bütün süreç ağrı çekmiyoruz, çekmediğimiz zaman bu gayet de yapılabilir, ki illa buna da gerek yok, vajina ve anüs dışında 2 farklı yer daha var, hangisini tercih ederseniz. Erkekler dışarıdan gelen uyaranlara kadınlardan daha hassas, cinsel istekleri de bizden daha fazla. Bi kadın bırak 7 günü 15-20 gün bile aramaz duruma göre ama erkek için böyle değil, onlar sadece sabredip çaktırmamaya çalışıyor. Bir kişide biz de etkileniyoruz, bize yazık değil mi minvalinde yazmış, ki haklı da ama onun da çözümü var. Tampon veya menstural cup kullanılırsa en azından sadece bu süreçte klitoris temiz olacaktır ve zaten kadın orgazmı da çoğunlukla orada gerçekleşir sürtünme hareketi ile. Ayrıca yukarılarda bir yerde bize çok zevk veren farklı bir organ daha var, eşinize açık açık söylerseniz orayı da ihmal etmez, hiç yapmamaktansa istediğinizi yapmayı tercih ederler. Ki zaten siz zevk aldığınızı görmek onlara da zevk ve tabii ki tam tersi de geçerli. Karşılıklı zevk için hoşlandığınız yere yönlendirmekten, sevmediğiniz bir şeyi belirtmekten çekinmeyin. İki tarafında sevdiği, sevmediği, canını acıtan durumlar var; kendi içimizde yaşarsak tüm bunları bu süreç işkenceye döner. Oral iki tarafa da zevk veren bir şeyken sadece erkeklere aitmiş gibi de davranmayalım. Kıl, tüydense en önemli şey temizlik ve sürece yaymak.

  • 20 senelik evliligimizi sonlandirdim.20 sene iyi dayanmışım dogrusu.Genel anlamda ben kesinlikle sex gibi tabu ile büyüyen insanlar ile evlenilmesine karşıyım.Velevki sexi sadece çocuk yapmak için kullaniyorsa ok dir. Oral den bahsedince yarası olan bayanlar nedense birden kükremisler. Yahu ben eşimde cum. Yapınca kadın deliriyordu. Oysa o kadar temiz oldugum halde oral yapmiyordu. Birak orali anasını satayım yataktaki Çarşaf sex den daha kıymetliydi. Sex hayatin bir parçası elbette zorlama olmaz. Ben zorlamadim sonuçta başka kadınlar ile yatip kalkmaktansa konuyu sonuclandirdim. Ve kesinlikle Dini duyguları ön planda olan insanlarda bu sorun var.
    Sex için illa gece olmasi gerek belki birileri görür hesabi

    Saçlarını 2 dak tarayip yataga gelmeden ışıkları kapatmak iyide saçını niye tarıyor orasini anlamıyorum

    Yorgan üstde olması gerek nede olsa kari kocayiz yaptığımız ayip.Çünkü bu işi bu dünyada sadece bir biz yapıyoruz hesabı.

    Ayiptır utanmak günahdır. Yoktur tüy dür kıldır pistir. Bitirdi evliligimi. Şuan Alman bir bayan ile yaşıyorum yakında evleneceğim. 20 senedir yaşamak istediğim sex hayatını 6 ay içerisinde yaşadım. Bence disariya gitmektense evdekini değiştirmek en doğrusu. Sevgi ve Aşk yokmuydu. Elbette vardi. Ask karın doyurmadigi gibi. Sexsiz bir hayatta evlilikte olmuyor. Ayrica eşim calismiyordu o sadece evdeydi. Yani bu durumda köle benmi oluyordum acaba. Bence sex i ayip ve günah olarak gören kim olursa olsun cidden uzak durmak gerekiyor. Ileriye yönelik sorunlar çıkıyor. Erkeklerin 90% bugün başka kadınlara gidiyorsa kesinlikle evdeki kadınla fantezilerini yaşayamadıklarından dolayi oluyor. Yoksa dışarıdaki bayanarda olan evdekilerde yokmu. Bence hepsi var. Şuan yaşadığım Alman bayan kesinlikle eşimden güzel değil. Burada Analdan bahsetmiyorum Anal a bende karşıyım. Lakin Memet beyin demek istediğini eşim anladı. Ama doğrusu biraz geç anladı.Suanki hayat arkadaşımdan her konuda memnunum biribirimizi tamamliyoruz hem iş konusunda hemde sex konusunda. Kadin da 4 duvar arasinda ne utanma nede günah diye bir ibare var. Bence bu konuya cidden bakılması gerek. Bekar a karı boşamak kolay hesabı sex hayatı bozuk olan insanlarin evlilikleri cidden uzun sürmüyor derken. Gün içinde bir erkeginde kadini sex e hazırlaması kaçınılmaz derken yataktaki on sevişmeden bahsetmiyorum. Bu gün içinde geçen zamandan bahsediyorum. Bunu ben suan kendim yaşıyorum adeta ciddi anlamda 2.Bahar.

  • Yazık....bir psikoterapistin sırf fark edilmek uğruna yazdığı yazılar ve konuları ele alış şekli...İnanın bunları okuduktan sonra diplomanızı nereden aldığınızı çok merak ediyorum...Elbette bu konular ele alınmalı ve bilgi verilmeli lakin sokak ağzıyla,genel geçer bilgiler bir terapiste yakışmamış.Nasıl yazabileceğinizi merak ediyorsanız xxxxxxxxxxxxxxxxx sitelerine bakın.Meslektaşlarınızın yazıları belki size bir fikir verebilir.

    • yorumunuzdan dolayı teşekkür ederiz. uslubunuzdan dolayı da bir şey demiyorum. herkes kendine yakışan şekilde kendini ifade ediyor.
      bizim bu siteyi kurma amacımız zaten halk diliyle olaylardan bahsetmek. çünkü herkese hitap etmek istiyoruz. bunların ayıp olmadıgını, insanların konuşabildiğini fark ettirmek.
      beklentinizi sağlayamadığımız için üzgünüz. yazımızı okudugunuzdan dolayı da mutluyuz.
      birseyleri eleştirmeden önce, fikir beyan etmeden bilgi sahibi olmanızı tavsiye ederiz.
      sayfamızda reklam yapmayıda yasakladığımızdan dolayı site isimlerini silmek zorunda kaldık.
      mutluluklar dileriz

      • İşte yukarıdaki insanlar gibi düşünen kişiler tarafından insanlar itilip kakılıyo aurupada halbüki bunlar ders olarak anlatılıyo burada sizin anlatdıklarınıza karşı çıkanlar yüzünden eekekler neden ukrayna cek rus kadınları tercihetmelerini anlaşılıyo malesef türk kadınlarımız bu sayfalara girip incemeleri okumaları gerek birbirlerini tamamlamaları açısından çok önemli tebrik ederim sizi

  • Benim sorunum nasıl yapılacağını bilmemekle beraber midemin bulanmasi ama birçok yorum okudum araştırdım koku yada tattan dolayı bir bulantı yaşamıyorum ben sadece direk midem bulanıyor bu da bırak zevk almayı korkmama sebep oluyor çünkü midemin bulandigini elimde olmadan belli eduyorum ve eşimi bu yüzden çok kötü etkiliyorum çok üzülüyorum nasıl bir çözüm bulabilirim

  • Düzeltme bi zahmet sizde rahatlamayın bizim gibi olacaktı. 2.si yprum yapanların hep erkek olduğunu düşünürseniz buradanda erkeklere çalışmış olduğunuzu anlardınız

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY