Güncel

Mehmet Ulubey’in Kitapları

Mehmet Ulubey’in kitapları

 

Psikolojik danışmanlık lisans eğitimini Uludağ üniversitesinde yüksek lisans eğitimini de Selçuk Üniversitesinde tamamlayan Mehmet ULUBEY doktora çalışmalarına devam etmektedir.

 

2009 yılında psikolojik danışmanlık eğitimlerini tamamlayan Mehmet ULUBEY yurt içi ve yurt dışı birçok psikoterapi eğitimi alarak psikoterapist unvanını kullanmaya başlamıştır. Bilişsel davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çözüm Odaklı Terapi ve Bütüncül Psikoterapi eğitimi almış olduğu eğitimlerin bazılarıdır.

 

Psikoterapist Mehmet Ulubey psikolojik danışmanlık alanında birçok devlet devlet ve özel kuruluşta eğitim ve seminerler düzenlemektedir. Mehmet hocamız kitapları ile daha fazla insana ulaşmaya amaçlamıştır.

 

Mehmet Ulubey’in kitapları birçok aileye, öğretmene ve çiftlere yol gösterici olmuştur. Bu kapsamda uluslararası psikoterapistler derneği, uluslararası psikologlar derneği gibi alanda öncü dernekler tarafından övgü ile bahsedilmiştir.

 

Mehmet ULUBEY hocamızın kitapları Türkiye’nin önde gelen uzaktan eğitim kuruluşları olan Psamer Profesyonel çözümler ile Limitsiz Psikoloji ve İnsan Kaynakları gibi birçok kurumda kullanılmaktadır.

 

Psikoterapist Mehmet ULUBEY psikolojik danışmanlarını daha çok yetişkin terapisi olarak aile, evlilik ve cinsel terapi üzerine yoğunlaştırmıştır. Çocuklarla olan çalışmalarında ise üstün zekâlılar eğitimi ve dikkat eksikliği üzerine çalışmalar yapmaktadır.

 

Psikoterapist Mehmet Ulubey’in aile, çocuk ve cinsellik üzerine

  • Üstün zekâlı çocuklar (Çocuğum Üstün Zekalı mı?),
  • DEHB: Dikkat Eksikliğine İlaçsız Çözümler
  • Benim terapistim: Ailem
  • Bir çift sorunu: VAJİNİSMUS olmak üzere yayınlanmış dört eseri bulunmaktadır.

 

Aile, çift ve cinsel terapi üzerine çalışan Psikoterapist Mehmet Ulubey’in Kadın cinselliğinin en büyük problemi olan vajinismus rahatsızlığının çözümü ile ilgili bir çift sorunu: VAJİNİSMUS isimli eser bulunmaktadır.

 

Psikoterapist / Yazar Mehmet Ulubey’in yayınlanmış kitaplarını D&R, İdefix, Bkm ve Kitap Yurdu gibi büyük yayın kuruluşlarından satın alabilirisiniz.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY