Seks Pozisyonları

Asansör Pozisyonu

Asansör Pozisyonunda genellikle seks’e başlamadan önce her bayanın erkeği uyarması için yapılan bir şekildir. Bunu yapmak için herhangi bir yere gereksinim duyulmaz. Her ortamda rahatlıkla yapılabilen pozisyonlardan biridir. Yatak odası dışındaki oral seks için uygun bir pozisyon olduğundan dolayı sıklıkla tercih edilir. Ön sevişme olarak da kabul edilen asansör pozisyonu, aynı zamanda bayanlarında oldukça hoşuna giden şekillerden biridir.

Asansör Pozisyonunda Teknik Nedir?

Kadın erkeğin önünde diz çöker ve dişlerini dudakları ile kapatır. Daha sonra ağzı ile erkeğin cinsel organını uyarır. Ardından farklı hızlarda olacak şekilde ve arada bir dilinin hareket yönünü değiştirerek bir piston gibi hareket eder. Bu durum erkeklere oldukça haz vermektedir. Bu nedenle çok fazla uygulanan yöntemlerden biridir. 

Asansör Pozisyonunda Mutlaka Denemeniz Gerekenler

Asansör pozisyonunu mevcut bir ayna önünde yaparak da hareketi izleyebilirsiniz. Bu durum oldukça keyif vericidir. Aynı zamanda daha çok ereksiyon hali sağlar. Unutmayın her pozisyonu izlemek her bayanın ve erkeğin çok hoşuna gitmektedir. 

İpucu

Varyasyon için kadın erkeğin testislerinizden birini ağzına alabilir. Aynı zamanda bu sırada erkeğin penisini eli ile hafiften sıkarak daha fazla haz alınmasını sağlar. Bu durum hem erkeğin hem de kadının çok hoşuna gider. Daha sonrasında yer değiştirerek kadının da bu asansör pozisyonundan haz alması sağlanabilinir. Bu ön sevişme sonrası normal olan diğer pozisyonlara geçilebilir. Merak ettiğiniz tüm soruları cinsel terapist Mehmet Ulubey’e hemen şimdi danışabilirsiniz. En çok tercih edilen sex pozisyonları için  tıklayınız.

69 Pozisyonu” adlı Seks Pozisyonunu İncelemek İçin Tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY