Özelikle çiftlerin en fazla yapmaktan hoşlandıkları pozisyonlardan biri olan 69 Seks Pozisyonu, hem yüksek erotiklik hem de tam olarak hissetme üzerine yapılan bir şekildir. Yaparken dikkat edilmesi gereken özelliklerden biri kesinlikle iki tarafında çok rahat olmasını sağlamaktır. Bu tür pozisyonlar genellikle karşılıklı güven sağlandığı zaman yapılmalıdır. 

69 Seks Pozisyonunun Faydaları Nedir?

Karşılıklı olarak oral keyif almak için yapılır. Güven sağlar. Daha çok yakınlaştırır ve uzun süren bir ereksiyon hali sağlar 

69 Seks Pozisyonunun Tekniği Nedir?

69 pozisyonunda kadın üst kısımdayken, oral uyarımın yoğunluğunu ayarlamak için kalça kısmının indirip kaldırılarak hareket ettirilmesi önemlidir. Aynı zamanda bu pozisyonda iki tarafında birbiri ile apış arasına dokunması dolayısı ile bu bölge testislerin altındaki hassas bir bölgeyi de uyarmaktadır. Bu durum uzun süren ereksiyon hali ve büyük haz duyusu sağlamaktadır. Ayrıca erkek üstte versiyonunu da denenebilmektedir.  Ayrıca iki tarafta yan olarak yatarken de 69’u deneyebilirsiniz. Bu bel ve boyun sorunu olanlar için biraz zorlayıcı olabilir. 

İpucu

Kadın için yatağın yanında bir bardak sıcak çay ile birden fazla buz küpü bulundurabilirsiniz. Erkeklere oral seks yapıldığı sırada kadın ağzına önce buz küpünü koyabilir. Bu şekilde haz alması sağlanır. Daha sonra ise sıcak çay ağza alınarak oral sex yapılabilir. Bu sıcak soğuk karmaşası erkeği daha fazla ereksiyon halinde tutacağından dolayı uzun süre sevişme durumu söz konusu olacaktır.  Merak ettiğiniz tüm soruları cinsel terapist Mehmet Ulubey’e hemen şimdi danışabilirsiniz. En çok tercih edilen sex pozisyonları için  tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Yorumlar Göster