Cinsel Sağlık

Penis Kalınlaştırma Egzersizleri Nelerdir ve Nasıl Yapılır?

Penis Kalınlaştırma Egzersizleri Nelerdir ve Nasıl Yapılır?

Erkekler performans kaygılarından ve cinsel mitlerinden dolayı penis büyüklüğünü yıllardır kendilerine dert ediniyorlar. Oysa onlarca araştırma gösterdi ki penis boyutunun cinsel haz ve zevkle doğrudan bir ilişkisi yok. Hatta penisin ideal boyuttan büyük olması kadınlara cinsellikte zevkten çok ağrı veriyor. Buda cinsel hayatı olumsuz etkileyebiliyor. Penislerini beğenmeyen, yetersiz bulan erkekler partnerlerini yatakta mutlu edemediklerini düşünüyor. Sonrasında ise bu kaygı cinsel yaşamda büyük sorunlara yol açabiliyor.

Güzel ve haz dolu bir cinsel yaşam birçok çiftin hayalidir. Oysa harika bir seks, penisin boyutu ile değil hacmi yani kalınlığı ile daha ilgilidir. Kalın bir penis, vajinanın yapısı düşünüldüğünde kadına daha fazla zevk vereceği aşikârdır.

Penis kalınlaştırma tekniklerini size aşağıda paylaşacağım. Penis kalınlığından sizlerde memnun değilseniz, cinselliğinizden daha fazla haz ve zevk almak istiyorsunuz sizlerde bu penis kalınlaştırma egzersizlerini uygulayabilirsiniz. 

Sizlerde penisinizin kalınlaşmasını istiyor ve sonuç almak istiyorsanız aşağıdaki penis kalınlaştırma egzersizlerini doğru bir şekilde yapmanızı tavsiye ederim.

Penis Kalınlaştırma Egzersizi 1

Penis Büyütme Konusunda anlatacağımız bu teknik penis kalınlaşma ve penis büyütme yöntemleri arasında en etkili olan egzersiz yöntemlerinden biridir. Tekniğin uygulanması sırasında ayakta olmak gerekir ve bunun anında ereksiyon halinde olunmamalıdır. Şimdi tekniğin nasıl uygulandığını inceleyelim.

  • Öncelikle yumuşak durumda olan penisinizi başparmağınız ve işaret parmağınız ile baş kısmından çok fazla sıkmayacak şekilde tutun.
  • Daha sonra penisinizi yatay konumda ileri bir noktaya doğru düz bir şekilde çekmeye başlayın. Çok fazla acı hissi duymadan çekebildiğiniz kadar çekin ve bu durumda 1 dakika kadar bekleyin.
  • Uygulamaya 10 saniye kadar ara verin ve bu arada penisinizi hafifçe sallayın. Penisinizi sallamanızın nedeni kan dolaşımını normale döndürmek içindir.
  • Ara verdikten az önce anlattığımız yöntemi 4 defa daha uygulayın. Ancak ilk seferden sonra aşağı, yukarı, sola ve sağa olacak şekilde yapın.
  • Penisinizi 5 kez gerdikten sonra eğer isterseniz son 4 yöntemi daha fazla tekrarlayabilirsiniz. Ancak her biri en az 1 dakika sürmelidir.

Penis kalınlaştırma egzersizleri ile penis boyundan memnun olmayan erkeklerin daha kalın bir penise sahip olması mümkün olabilir.

Penis Kalınlaştırma Egzersizi 2

Bir önceki tekniğe göre kesinlikle daha basit bir yöntem olan bu teknikte ile penisinizde ciddi farklar yaratabilirsiniz. Tekniğin nasıl uygulandığına daha yakından bakalım.

  • İlk olarak dikkat edilmesi gereken penisin yumuşak halde olmasıdır. Yumuşak halde olan penis el ile baş kısmının hemen altından tutulur. Bu sırada çok fazla sıkarak acı hissi oluşturmamaya dikkat edilmelidir.
  • Daha sonra ise penis 90 derece açı ile ileriye doğru çekilir ve bunu penisi acıtmadan yapmak gerekir. Hafifçe penisi çekmek yeterli olacaktır. Yapılan germe hareketi için ortalama 30 saniye kadar beklenir. Bunun ardından ise 1 dakika kadar penisi dinlendirmek gerekir.
  • Bu şekilde yapılması gereken egzersiz 5 ya da 20 dakika boyunca uygulanır. Ne kadar süre uygulamak istediğiniz size kalmıştır.

Penis Nasıl Kalınlaştırılır?” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

Penis Kalınlaştırma Egzersizi 3

Penis kalınlaştırmak için uygulanabilecek 3. teknik Avrupa’da yer alan özel dergilerden birinde oldukça etkili bir teknik olarak seçilmiştir. Tekniğin uygulanmasına daha yakından göz atalım.

  • Teknik uygulanırken öncelikle sağ el ile penisi kavranır ve ritmik olacak şekilde vücuttan ileriye doğru çekilir. Bu hareket 15’er saniye olacak şekilde 10 kez tekrarlanır.
  • İlk sırada anlatmış olduğumuz yöntem 10 defa olacak şekilde sola, sağa, aşağı ve yukarı doğru yavaş hareketler ile tekrarlanır.
  • Bunun yanında penis başı erekte olacak seviyeye gelene kadar başparmak ve işaret parmağı ile okşayın. Daha sonra bu şekilde tuttuğunuz penisi küçük daireler oluşturarak kökünden baş kısmına doğru yavaşça en az 10 defa ittirin. Bu hareketin amacı penisin başına yüksek oranda kan pompalanmasıdır.
  • Anlatmış olduğumuz bir önceki hareketi de penisi olması gereken şekilde çekerek yine ufak daireler halinde öncelikle soldan sağa, daha sonra da sağdan sola olacak şekilde 10’ar defa yapın.
  • Bu hareketlerden sonra ise penisi salarak hafifçe sallayın. Sallama hareketinin penise tekrar kan pompalanması için olduğunu unutmayın.

Penis Kalınlaştırma Egzersizi 4

Bu teknik haftanın 5 günü uygulanır ve çalışma sonucunda dikkat çekici farklar ile karşılaşmanız mümkündür. Belirli bir derecede penis kalınlaştırmak için hareketi düzgün ve sistemli bir şekilde uygulamaya özen gösterin. Şimdi, tekniğin nasıl uygulandığına bakalım.

  • Teknik sırasında penisini yarı erekte durumda olması gerekir. Penisiniz, yarı erekte durumdayken alt kısmını sol elinizin başparmağı ve işaret parmağı ile sıkıca tutun.
  • Daha sonra kökten başa doğru olacak şekilde yavaşça sıkın ve sonrasında hem aşağı hem de ileri doğru çekme yapın. Bu hareket sırasında penisin baş kısmına kan gitmesine ve büyüdüğüne dikkat edin.
  • Bu hareketin aynısını sağ elinizi kullanarak da yapın ve hareket sırasında penisi kökten uca kadar yavaş ve ritmik şekilde çekmeyi unutmayın.

İdeal Penis Boyu Ne Kadardır? Kaç Santim Olmalıdır?” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

Penis Kalınlaştırma Egzersizi 5

Bu teknik krem ile yapılan penis büyütücü yöntemler arasında yer alır. Tekniğin düzenli bir şekilde uygulanması penis boyu ve kalınlığında gözle görülür farklar yaratabilir. Şimdi, masajla penis uzama tekniğinin uygulanışına daha yakından bakalım.

  • İlk olarak yumuşak halde olan penis kökten başlanarak en ucuna kadar detaylı bir şekilde kremlenir.
  • Ardından yalnızca başparmak ve işaret parmağı ile penis kökten en uca kadar sert bir hareketle çekilir.
  • Daha sonra ise bu işlem sırasıyla sağ ve sol eller ile yapılır. Hareketleri ritmik bir şekilde yapmak önemlidir.
  • Çekme hareketi peniste büyüme oluncaya kadar devam eder. Peniste şişkinlik meydana geldikten sonra çekiş kuvveti daha çok artırılır.
  • Yukarıda anlatılan hareket 100 kez sistemli bir şekilde tamamlanır.

Bu egzersiz yönteminde ilk 10 gün önemlidir ve penisi çok fazla zorlamamak gerekir. Ancak belirli bir süre geçtikten sonra çekme hareketi sayısı 200’e çıkarılabilir. Hareket sırasında penisin başında kızarma ve benzer durumlar oluşabilir. Bunun olması her şeyin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini gösterir. Aynı zamanda hareketin tekrarlanması sırasında penis başı şişecektir ve bu durumda her şeyin olması gereken şekilde ilerlediğini ifade eder.

Siz de doğal penis kalınlaştırma yöntemleri hakkında daha fazla bilgi almak ve sizin için doğru penis egzersizi türünün hangisi olduğunu öğrenmek için bir cinsel terapistten yada bir ürüloji doktorundan yardım alınız.

Doğal Penis Kalınlaştırma Yöntemleri Hakkında Daha Detaylı Bilgi Edinmek İsterseniz Cinsel Terapist Mehmet Ulubey’den ONLİNE Randevu alabilirsiniz.

Daha önce bu tarz penis büyütme veya kalınlaştırma egzersizlerini denediğiniz oldu mu? Deneyimlerinizi anonim olarak yorum yaparak aktarabilirsiniz.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Yorumlar Göster

  • Bunları deneyen danişanlarda ortalama olarak ne kadar uzunluk ve kalınlık sağlandı acaba.Ben daha önce jelging egzersizini yapmıştım damarlanma arttı ama kalınlık artışı olmadı

    • Danışanlarımızın hepsinde farklı sonuçlar alıyoruz.

  • Hocam benim penisim 13 geliyor sert olunca kalın lık 6 cm egzersiz yapıyorum büyüme kalınlaşma olurmu yaşım 50

    • değişim ve gelişimin yaşı yok :)
      yeter ki isteyin ,
      beslenmenize ve sporunuzu da eksik etmeyin,:)

  • Hocam merhabalar yaşım 19 küçüklüğümden beri penis boyu ve kalınlığı ile ilgili travmam vardı doktor yardımı aldım boyu standart ama ince dedi bu egzersizler bana kalıcı olarak fayda sağlar mı teşekkür ederim.

    • tabii ki , düzenli olarak yaparsanız çok sey değişebilir

  • Hocam egzersizler ne zamandan itibaren etki göstermeye başlar ? Ve penis pompası ve kegel egzersizleri penisi büyütür mü ? Ve son olarak yaşım henüz 17 testosteronumu artırsam penisimi büyür mü ?

  • Penis pubis yağısı var napmam lazım hocam egzersiz yaparasam erirmi bide ne tarz egzersiz yapmam lazım yardımcı olurmusun rica etsem teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

    • bu durum da öneride bulunmak için ayrıntılı bri anemnez almam gerekir. yada doktorunuzla görüşünüz.

  • Merhaba ben 12 yaşındayım 13 yaşıma gireceğim.Boyu da uzunluğu da 10 cm iyi mi?Yaparsam faydasını görür müyüm? Ve 31 penis boyu veya kalınlığını azaltır mı?

  • 25 yaşındayım Penisim 14cm civarında fakat ince zamanla kalınlaşır mı ya da kalınlaştırma şansım var mı

    • penis kalınlaştırma egzersizlerini düzenli olarak yaparsan faydasını görürsünüz

  • Selamlar hocam paylaştığınız değerli bilgiler için çok teşekkür ederim Penis çekme asılma yöntemlerini uygularken gerile olduğunu için damarlarda hasar görme problemi yaşarmıyız ? Ve uzama olduğu zaman ereksiyonda tam sertleşmeme olabilirmi şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    • şimdiye kadar bir sorun olmadı, boyle bir geri bildirimde gelmedi