Cinsel Bilgiler ve Sorunlar

Mehmet Ulubey Yorumları

Mehmet Ulubey Yorumları

Psikoterapist Mehmet ULUBEY psikoloji ve eğitim alanında 15 yıldır hizmet veren bir uzmandır. Bu zaman zarfında başta aile ve çiftler olmaz toplumun bir çok kesimine psikolojik danışmanlık hizmeti, seminer ve eğitimler vermiştir.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY yorumları hizmet verdiği zaman sürecinde bir çok danışan ve kursiyer tarafından oluşturulmuştur. Mehmet ulubey hakkındaki yorumlardan bazılarını yazılı ve internet ortamında ulaşabiliriz.

Mehmet ULUBEY yorumlarından bazılarına internet sitesinde, bazılarına sosyal medyada, bazılarına ise Google yorumlarda görebiliriz.

Mehmet ULUBEY hakkındaki yorumların bazılarına www.mehmetulubey.com sitesinde ziyaretçi defteri menusunda okuyabilirsiniz.

 

Mehmet ULUBEY hakkında Google yorumlarını okumak için Google yorumları linkine tıklayabilirsiniz.

 

Mehmet ULUBEY yorumlarından psikoterapi ve psikolojik danışmanlık ilgili olanlardan bazıları:

Mehmet Ulubey’in psikoloji ve eğitim alanındaki yorumlardan bazıları:

 

 

Mehmet ULUBEY hakkındaki bazı yorumlara burada yer verdik. Tüm yorumları yukarıda belirtilen linklere tıklayarak okuyabilirsiniz. Mehmet ULUBEY hakkında ayrıntılı bilgi almak ve hakkında yazısını okumak için tıklayınız.  

 

Psikoterapi ve eğitim alanında Uzman Yorumları neden önemlidir. Bunları maddeler halinde yazacak olursak;

 

Yorumların psikoterapistinizin diğer danışanları yazdığı için psikoloğunuz hakkında objektif bilgiye ulaşmanızı sağlayacaktır.

Yorumlar sizlerin daha doğru karar vermesini sağlar,

Yorumlar psikoterapistinizin mesleki tecrübesini ortaya koyar,

Yorumlar psikoterpistinizle sizin aranızda hızlı bir güven bağı kurmanızı sağlayabilir,

Yorumlar psikoterapistinizin yaklaşım tarzı hakkında bilgi verir.

Yorumlar kısaca sizlere psikoterapistinizin tecrübesi, yaklaşım tarzı, kuramsal görüşü ve danışanlarına karşı ilgi ve alaka düzeyi hakkında ayrıntılı bilgi verir.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY