Güncel

Kadınları Zevkten Uçurma Rehberi

Kabul edelim: Ne kadar yetenekli ve uzman olduğunuzu düşünürseniz düşünün, arada bir cinsel yaşamınızı iyileştirmek ve eşinizi tatmin etmek için biraz destek kullanabilirsiniz. Kadınları zevkten uçurmak için çeşitli yöntemler ve ayrıntılar vardır. Belki zevkten uçurmayı başaramasanız bile bu yöntemler ile ilişkinizi renklendirebileceğinizden emin olabilirsiniz.

1-) Seks hakkında konuşun.

Bir ilişkide zaman geçtikçe, yatakta gerçekten ne istediğinizi (ve ihtiyaç duyduğunuzu) ifade etmek yerine, bir rutine girmek ve sadece hareketlerden geçmek kolaydır fakat sıkıcı olabilir. Bireyler arasında bu konuda herhangi bir şekilde iletişimden kaçınmamak gerek. Bu nedenle bu sorunu bir konuşma ile kırmanın zamanı geldiğini söylememiz gerekiyor. “Birbirinize ‘yatakta senin için ne yapabilirim?’ Diye sorun.

2-) Sağlıklı beslenin.

Bu kadınları çıldırtmak için ipucu gibi görünmüyor, ancak bir stres yönetimi uzmanı ve Stres Bağımlısı’nın yazarı Debbie Mandel, vücudunuzu iyi beslenmeyle doğru bir şekilde tedavi etmek, libido dahil tüm vücuda yardımcı oluyor. “Kolesterolü düşürmek ve kardiyovasküler sisteminizin uğultusunu korumak için sağlıklı yiyecekler yiyin” diye ekliyor. Bu şekilde libido artışı, düzelmiş kan akışı ile birlikte gereken besinleri alan vücut ile partnerinizin aldığı zevki daha da çok arttırabilirsiniz.

3-) Ev işlerinizi yapın.

Partnerinizi daha iyi seks havasına hazırlamak istiyorsanız? Ev işlerinde yardım etmeye ne dersiniz? “En iyi ön sevişme yatak odasının dışında gerçekleşir. İşlere yardım ederek hazzı arttırabilir ve onu değerli hissettirebilirsin.”

4-) Egzersiz.

ABD Cleveland’daki Glickman Üroloji ve Böbrek Enstitüsü’nden doktora yapan Matthew N. Simmons, her gün düzenli egzersiz yapmak gibi kadınları tatmin etmeye yardımcı olacak çok az şey olduğunu söylüyor. “Günde 15 dakika kadar az bir egzersiz bile benlik saygısını, benlik imajını ve libidoyu geliştirecektir” diyor. Egzersiz, cinsiyetin fiziksel yönlerini daha keyifli hale getirir. Ayrıca, egzersizi alışkanlık haline getirmek, normal erektil işlev için gerekli olan kardiyovasküler sağlığı teşvik eder. Çünkü penis üzerindeki kan akışını arttırır.

Sekste Heyecanı Arttırmanın Yolları” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

5-) Asla aşırıya kaçmayın.

Amerikan Egzersiz Konseyi’ndeki bir egzersiz fizyoloğu olan Pete McCall, çok fazla egzersizin tersi bir etki yaratabileceğini söylüyor. “Aşırı eğitimli bir durumda olmak, genel yorgunluk ve düşük enerji hissi üretir ve uyku düzenini bozabilir ve ruh halini değiştirebilir” diyor. “Bu romantik bir partneri yaratmak için pek iyi bir kombinasyon değil.”

6-) Egzersizi birlikte yapın.

Egzersiz iyi bir şey olabilir fakat daha iyisi de mümkün. Sevgilinizle egzersiz yapmak onunla daha iyi ilişkinin de anahtarı olabilir. Birlikte çalışmak hem libido seviyelerinin hem de endorfinlerin yükselmesini sağlar.

7-) Biraz yoksun kalın.

Kadınları zevkten uçurmak için bir süre yoksun kalmak önemlidir. İster inanın ister inanmayın, cinselliği geliştirmenin ve sevgilinizle bir sonraki karşılaşmanızı daha da heyecan verici hale getirmenin kesin bir yolu. Birkaç gün, bir hafta sonu ya da bir hafta boyunca seksten uzak durun. Yoksunluk, kalbi köreltir sonraki ilk ilişkinizde seks deneyiminizde çok güzel bir artış sağlar ve seks esnasında kan ve beyindeki dopamin miktarı ciddi manada artar.

😎 Teknolojiden yararlanın.

Ofiste takılı kalırken, işiniz ile ilgilenirken onu bu gece için ya da daha sonra seks havasında tutmak ister misin? Cep telefonu, whatsapp, mailler aracılığı ile onu havada tutabilecek, kendisini iyi hissetmesini sağlayacak bir şeyler söylemelisiniz.

Partnerinizi Seks Yapmaya Nasıl İkna Edebilirsiniz?” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

9-) Vücuduna iltifat edin.

Partneriniz için iltifat etmek onun seks esnasında, öncesinde ve sonrasında size ve ilişkinize olan ilgisini arttırır. Bu nedenle onun sahip olduğu vücut hakkında çeşitli övgüler ve iltifatlar söylemek isteyebilirsiniz. Belirli bir özelliğini bulun ve ona bu konuda çok iyi olduğunu söyleyin.

10-) Onu gevşetmeye çalışın.

Erkekler daha iyi seks için heyecanlanmayı severler, ancak rahatlamış bir ruh hali ile kadınları da rahatlatmak daha da kolaydır. Stres yönetimi uzmanı yazar Debbie Mandel, “Saçlarını duşta yıkayın ya da saç derisine masaj yaparak rahatlatın” diyor. “Bir kadının ilişkiden önce rahatlaması gerekir.”

11-) Ön sevişme.

Daha iyi seks deneyimi için, Cleveland’daki Glickman Üroloji ve Böbrek Enstitüsü’nden Dr. N. Simmons, ön sevişmeyi gözden kaçırmamanızı öneriyor- çift olarak ne kadar süre birlikte olursanız olun. “Ön sevişme daha güçlü orgazmlara ve gelişmiş cinsiyete büyük katkı sağlıyor” diyor. “Otonom sinir sisteminizi yükseltmek hassasiyet, heyecan ve orgazm gücünü artıracaktır.”

12-) Bir kadın gibi düşün.

Boynu, ayakları, iç uylukları gibi en ihmal edilen bölgelerine dikkat edin. Acımasızca tahrik et.

13-) İzin verin.

Erkekler genelde yataktaki bir otoriterdir. Bazen, daha iyi seksin anahtarı onun sorumluluğunu yerine getirmesidir. Eşinize izin verin ve onunla birlikte yönetin.

14-)Kayganlaştırıcı kullanmaktan çekinmeyin.

Kadınları tatmin etmek için yağlayıcı kullanmaktan utanç duyulmuyor. Birçok kadın, ıslanmadığı vakit erkeğin içine giremeyeceğinden endişe edebiliyor. Bazen, stres, ayın belirli zamanları veya yorgunluk olsun, kadınlar sevişme esnasında zihinsel olsalar bile fiziksel olarak uyarılmakta zorlanabilirler. Bu nedenle çeşitli yağlar ve kayganlaştırıcılar kullanmaktan çekinmeyin.

15-) Konumu değiştirin.

Sürekli aynı ortam ve aynı şekilleri terk edin. Farklı konumlar, odalar farklı şeyler deneyin.

16-) Ona dokunmak için sevişmek gerekmiyor.

Seks yapmasanız bile, cinsel yaşamınızı samimi ancak cinsel olmayan bir şekilde kullanarak cinsel yaşamınızı iyileştirebilirsiniz. “Dokunmak önemlidir, ancak her zaman seks anlamına gelmez”. Her gün sevgiyle ve azimle çeşitli dokunuşlar ile eşinizle samimi olmanız önemlidir. Her gün öpüşün ve karşılık vermesinden korkmayın.

SORU: PEKİ SİZ MONOTONLAŞAN İLİŞKİNİZİ KURTARMAK İÇİN NE GİBİ ADIMLAR ATIYORSUNUZ? GÖRÜŞLERİNİZİ ANONİM OLARAK PAYLAŞABİLİRSİNİZ!
PROFESYONEL DESTEK: KÖTÜ GİDEN VEYA MONOTONLAŞAN BİR İLİŞKİDE “ELİMDEN GELEN HER ŞEYİ YAPIYORUM FAKAT OLMUYOR” DİYORSANIZ PROFESYONEL DESTEK ALMANIN VAKTİ GELMİŞ OLABİLİR. SİZ DE ALANINDA UZMAN PSİKOTERAPİST/CİNSEL TERAPİST MEHMET ULUBEY İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.