Seks Pozisyonları

Cennete Giden Merdiven Seks Pozisyonu

Cennete giden merdiven pozisyonu, sıklıkla yapılan ve sevilen şekillerden biridir. Aynı zamanda bu pozisyon da her iki tarafında mutlu olması için tercih edilenler arasında yer alır. Cennete giden merdiven pozisyonu adından da anlaşılacağı gibi merdiven kullanılarak yapılan ve farklı fantezi arayanlar için uygulanabilecek pozisyonlardan biridir. 

Cennete Giden Merdiven Seks Pozisyonu Nasıl Yapılır?

Erkek merdivenlere oturur kadın ise erkeğe sırtı dönük şekilde üstüne oturur. Bu pozisyon merdivenlerin geniş olması daha rahat sevişme olanağı sağladığından sıklıkla tercih edilebilir.  Aynı zamanda tutunacak yerlerin olması bayanın daha hızlı ve aktif olmasını sağladığından dolayı destek amaçlı olarak da kullanılabilmektedir. 

Cennete Giden Merdiven Pozisyonunun Faydaları Nelerdir?

Bu pozisyon sayesinde yatak odası dışarısında farklı yerlerde de ön sevişme yapılabileceğinden, odaya gitmeyi beklemeden seks imkânı sağlar. Ayrıca kadınların bel ağrısı ya da bacak ağrısı çekmesini engeller. Tutamaçlar sayesinde daha rahat bir birleşme durumu söz konusu olabilir. 

İpucu ve Püf Noktalar

Bu pozisyon tercih edileceği zaman mutlaka hem erkeğin hem de bayanın rahat olması gerekmektedir. Aynı zamanda mutlaka merdiven altında kayan bir halı ya da materyal olmamalıdır. Aksi durumda istenmeyen aksilikler yaşanabilmektedir. Daha çok zevk almak isteyenler bu pozisyon üzerinde daha seri hareket edebilir. Bu erkeği zirveye ulaştırırken bu pozisyon sayesinde kadın kolay olarak penetrasyona izin verir. Bu da daha çok mutluluk sağlar. Merak ettiğiniz tüm soruları cinsel terapist Mehmet Ulubey’e hemen şimdi danışabilirsiniz. En çok tercih edilen sex pozisyonları için  tıklayınız.

Kadının üstte olduğu benzer bir pozisyon olan “Kovboy Kız (Cowgirl)” adlı pozisyonu incelemek için tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.