Deniz Kızı Seks Pozisyonu

Deniz Kızı Seks Pozisyonu Nasıl Yapılır?

Oldukça cesaret isteyen the bridge seks pozisyonunda erkek köprü şeklini alır. Kadın ise penisi vajinaya yerleştirecek şekilde erkeğin üstüne geçer. Ardından kadın ayakları ile zemini iterek aşağı ve yukarı hareket eder. 

Deniz Kızı Seks Pozisyonunun Faydaları Nelerdir?

Köprü pozisyonuna geçen erkeğin penisi rahat bir şekilde ulaşılır olur. Kadın için oldukça rahat bir pozisyondur. Kadın üst konumda olur ve cinsel ilişkiyi yöneten kısma geçer. 

İpucu ve Püf Noktalar

Köprü seks pozisyonunun tercih edileceği zaman en çok dikkate alınması gereken şey, erkeğin güçlü ve esnek olmasıdır. Bu şarta uymayan erkekler için tercih edilmemesinde yarar vardır. Aksi halde şiddetli bel ağrıları ve karın ağrıları cinsel ilişki sonrası baş gösterir.

Sizlerde cinselliğinize renk katmak ve monotonluktan kurtulmak istiyorsanız. Seks pozisyonlarını deneyebilirsiniz. Cinsel isteksizlik yaşıyorsanız ve cinsellikten haz alamıyorsanız. Hak ettiğiniz cinsel hazza ulaşmak için cinsel terapi desteği almalısınız.

Psikoterapist Mehmet Ulubey hocamızdan bilgi ve randevu almak için tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.