Seks Pozisyonları

Kovboy Kız Pozisyonu (Cowgirl)

Kadınların uyarım için en çok tercih ettiği pozisyonlardan biri olduğundan erkekler açısından da sevilen bir pozisyon olan kovboy kız pozisyonu, uyarım konusunda sorun yaşayan kişiler için en etkili olan pozisyondur.

Kovboy Kız Seks Pozisyonunun Faydaları Nelerdir?

Kadına tam anlamı ile kontrol gücü verir. G noktası uyarımı için ve kuvvetli bir orgazm için uygun pozisyonlardandır.

Kovboy Kız Seks Pozisyonunun Pozisyonun Tekniği Nedir?

Kadının üstte olduğu bir pozisyondur.  En iyi ve en çok tercih edilen seks pozisyonlarından birisidir.  Çünkü çok çeşitli görünümler ve hisler yaşatmayı sağlamaktadır. Bunun dışında kontrolü kadına vererek erkek kadının hız ve derinliği ayarlamasına yardımcı olmasını amaçlar. Kadınlar üzerinde psikolojik olarak bir avantaj sağlar. Yüzeysel ve derin girişlere olanak sağlar. Bu pozisyon sırasında yapılacak tüm hareketler, kadın üzerinde büyük etki yaratır. Vajinanın ön tarafındaki üçte birlik kısmını uyarır ve burası kadınların en hassas yeri olduğundan çabuk uyarılır ve haz alınmaya başlar.

Kovboy Kız Seks Pozisyonunda Mutlaka Denemeniz Gerekenler

Çiftlerin göğüs göğüse yatması sağlanır ve kadın bacaklarını erkeğin bacaklarının üzerine uzatır. Kadın ayaklarını erkeğin ayaklarının üstüne koymalı ve ittirerek vulva ile klitoral bölgeyi erkeğin kemiğine sürterek daha fazla tatmin olmanın zevkini yaşamalıdır.

İpucu

Kadının çok tahrik olmuş hale gelene kadar erkek eli ile ve oral olarak uyarmalıdır. Bu kadının daha çabuk olarak orgazm olmasını sağlar. Kadın mutlu oldukça erkek de bir o kadar tatmin edilecektir.Merak ettiğiniz tüm soruları cinsel terapist Mehmet Ulubey’e hemen şimdi danışabilirsiniz. En çok tercih edilen sex pozisyonları için  tıklayınız.

Ayakta Ejderha” Adlı Seks Pozisyonunu İncelemek İçin Tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.