Seks Pozisyonları

Bisiklet Pozisyonu

Bisiklet pozisyonu hem erkeklerin hem de bayanların en çok zevk aldığı şekillerden biri olmaktadır. Özellikle erkekler bu anlamda daha fazla güç sarf etmeli ve aynı zamanda karşısındaki partnerine karşı da nazik olmalıdır. Aksi durumda can yanması, batma ya da ağrı gibi şikâyetler olabilmektedir.

Bisiklet Pozisyonu Yapmanın Tekniği Nedir? Nasıl Yapılmalıdır?

Erkek bir masanın ya da yatağın yanında durmalıdır. Kadın ise hemen önünde yatarak bacaklarını göğüs kısmına doğru çekerek dizlerini bisiklet egzersizi yaparmış gibi tutmalıdır. Dizlerin burada bükük olması çok önemlidir. Daha sonrasında erkek ayak bileklerinden tutarak giriş yapar. Hızlı ve derin girişler ağrılı olabilmektedir. Bu nedenle bu durumda çok yavaş hareket edilmelidir.

Bisiklet Pozisyonunun Faydaları Nelerdir?

Penisin girişi görüldüğünden hem erkek hem de bayan büyük keyif duyabilmektedir. Ayrıca bayanlar bu pozisyon içerisinde daha fazla hissetme durumuna sahip olur. Bu durum da daha çok zevk verebilmektedir. Fakat bel ile ilgili sorunu olanlar için çok tercih edilmemeli ya da daha hafif şekilde pozisyona devam edilmelidir.

İpucu

Daha fazla zevk almak için bayan partnerin topuklarını erkeğin omuzlarına koyması da yeterli olabilecektir. Bu durum kalçaları daha fazla açar ve vajina dudakların erkeğe değmesi erkeğe daha fazla zevk verecektir. Kadın için ise kalçaları bükmek ve penetrasyonu kontrol edebilirsiniz. Ayrıca klitori ile oynamak da daha fazla rahatlatır ve zevk verir.Merak ettiğiniz tüm soruları cinsel terapist Mehmet Ulubey’e hemen şimdi danışabilirsiniz. En çok tercih edilen sex pozisyonları için  tıklayınız.

Balerin” Adlı Seks Pozisyonunu İncelemek İçin Tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.