Seks Pozisyonları

Balerin Pozisyonu

Dünya genelinde en çok tercih edilen pozisyonlardan biri olan Balerin şekli hem kaslar için hem de partnerlerin zevk alabilmesi için uygulanan bir yöntemdir. Balerin pozisyonunda birbirinize bakarak durursunuz. Bayan bacaklarından birini havaya kaldır ve erkeğin kalçasına sarar. Bacak ile erkeği kendine çekerek uyarı sistemini açmış olursunuz.

Balerin Seks Pozisyonunun Faydaları Nedir?

Bu pozisyon, kolay olarak penetrasyona izin vereceği için çok sevilir. Aynı zamanda dar alanlarda yapılabilecek bir pozisyondur. Hızlı sevişmeler ve dışarıda yapılacak sex için iyi bir şekildir. Birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmesi bundan dolayıdır. Hızlı ve seri olmak daha çok zevk verecektir.

Balerin Pozisyonu İçin İpuçları

Bu pozisyon evin her yerinde rahatlıkla yapılabilir. Eğer bacak yorulur ise o durumda diğer bacağa geçilebilir. Ayrıca kadın esnek ise erkeğin omuz kısmına bacağını atarak da pozisyonu farklı bir boyuta ulaştırabilir. Erkekler bu durumda bayanlara yardımcı olmalı ve yorulan bacağı kolu ile tutarak destek vermelidir. Bu olay karşılıklı olduğundan anlayışlı olmak çok önemlidir.

İpucu: Bu Pozisyonu Farklı Yerlerde Deneyin

Bu pozisyonu denemek için farklı yerler tercih edilebilir. Örneğin sıcak bir duşun altı iki tarafında rahatlaması için çok iyi gelecektir. Ayrıca buharlı bir ön sevişme sonrasında tüm bedenlerin birbiri ile birleşmesi daha kolay olacaktır. Öncesinde tüm bedenler tuz ile ovularak sinir uçlarını ve kan akışını uyarabilirsiniz. Bu durum daha hızlı adapte olmanızı sağlayacaktır.Merak ettiğiniz tüm soruları cinsel terapist Mehmet Ulubey’e hemen şimdi danışabilirsiniz. En çok tercih edilen sex pozisyonları için  tıklayınız.

Kovboy Kız (Cowgirl)” Adlı Seks Pozisyonunu İncelemek İçin Tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY