Seks Pozisyonları

Ayakta Ejderha Pozisyonu

Ayakta Ejderha Pozisyonu (Doggy Style – Köpek Stiline Benzeyen Pozisyon), seks esnasında en çok tercih edilen seks pozisyonları arasında yer alır. Bu pozisyonu yapmak için iki tarafında çok rahat olması ve alanın çok dar olmaması gerekmektedir. Bu şekilde kadın kendini daha güvende hisseder. Bu da seks esnasında daha çok performans göstermesini sağlar. 

Ayakta Ejderha Pozisyonunun Faydaları Nedir?

G noktasını uyardığı için kadın için ideal bir pozisyondur. Kadının arka kısmının yuvarlak çizgilerini görmek erkek için çok erotik olabilir. Bu durum daha çok haz alınmasını sağlar. Aynı zamanda bu pozisyonda erkekler daha çabuk boşalabileceğinden hızlı ya da yavaş yapılması tamamen o anki atmosfere bağlıdır. Çabuk bir ereksiyon hali düşünülüyor ise aynı zamanda hız yapmayı seviyor iseniz mutlaka denemeniz gereken pozisyonlardan biridir.

Ayakta Ejderha Pozisyonunun Tekniği Nedir?

Kadın iki el ve ayağının üzerinde köpek pozisyonunda dururken, erkek ona arkadan yatağın kenarındayken girer ve kalçasını kaldırmasını sağlayarak rahat bir ilişki sağlar. Bu sırada kadın sabit olarak durur. Anın keyfini çıkarır. 

Mutlaka Deneyin

Kadınların bacakları erkeklerin dışındayken, erkeğin dizlerini sıkmak için baldırlarını kullanabilir. Bu durumda penis çevresindeki vajinayı darlaştıracağınızdan erkek daha çabuk boşalacak ve sıkı bir vajina ile daha çok haz alacaktır. Aynı zamanda hızlı istenen ilişkiler için ideal olan bu pozisyon, ön sevişme yapılarak tercih edilmelidir. Vajina mutlaka yoğun olarak kaygan olmalıdır. Aksi durumda acı verici sonuçlar doğabilir. Merak ettiğiniz tüm soruları cinsel terapist Mehmet Ulubey’e hemen şimdi danışabilirsiniz. En çok tercih edilen sex pozisyonları için  tıklayınız.

Asansör Pozisyonu” adlı Seks Pozisyonunu İncelemek İçin Tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY