Öğleden Sonra Keyfi Seks Pozisyonu

Öğleden Sonra Seks Pozisyonu Nasıl Yapılır?

Bu pozisyonda erkek yan uzanır. Kadın, erkeğin vücuduna dik gelecek şekilde sırt üstü uzanır. Ardından kadın ayaklarını kalçasının üstünden sarkıtır. Böylece daha fazla nüfuz eder. Bu sırada penetrasyon gerçekleşir.

Öğleden Sonra Seks Pozisyonunun Faydaları Nelerdir?

Bu pozisyonun en büyük faydası kolay olmasıdır. Penis kolaylıkla vajinaya girer. Partnerlerden biri yorulunca diğeri penetrasyon yapabilir. Ayrıca erkeğin vajinaya ve göğüslere kolay ulaşabilmesi kolaylaşır.

İpucu ve Püf Noktalar

Partnerler arası ritim sağlandığında mükemmel olmaktadır. Bu ritim sayesinde erkek zirveye ulaşırken kadın da çok mutlu olur. Klitorise ve göğse yapılan hareketler de hazzı 2 katına çıkarır.

Sizlerde cinselliğinize renk katmak ve monotonluktan kurtulmak istiyorsanız. Seks pozisyonlarını deneyebilirsiniz. Cinsel isteksizlik yaşıyorsanız ve cinsellikten haz alamıyorsanız. Hak ettiğiniz cinsel hazza ulaşmak için cinsel terapi desteği almalısınız.

Psikoterapist Mehmet Ulubey hocamızdan bilgi ve randevu almak için tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.