Güncel

Cinsellik ve Burç Uyumu

Cinsellik bireylerin en temel ihtiyaçlarından bir tanesidir. Cinsel yaşamı renkli olan bireylerin yaşamlarının pozitif yönde iyileştiği ise herkes tarafından bilinmektedir. Ancak her birey burçlarından kaynaklı birçok değişik özelliği de bünyesinde barındırmaktadır. Bugün ki yazımızda “Cinsellik ve Burç Uyumu” konusuna değineceğiz..

Koç Burcu ve Cinsellik Uyumu

Cinsellik ve burç uyumu konusunda ilk olarak koç burcundan başlayacağız. Koç burçları yatakta baskın olmaktan hoşlanırlar. Agresif taraf olmayı seven Koç burçları duygusal oyunlardan hoşlanmaz, zevk alındığını görmek isterler. Saçlarıyla oynanmasını ve başının okşanmasını çok severler. İdeal partnerleri ise; Aslan, Terazi, İkizler ve Akrep burçların sahip olan bireylerdir.

Boğa Burcu ve Cinsellik Uyumu

Boğa burçları yatakta çeşitlilikten uzaktırlar ancak çok tutkulu sevişirler. Tüm gece boyu sürecek sevişme için boğa burçları oldukça uygundurlar. Kokular, sesler, dokunuşlar onlar için ereksiyon kadar önemlidir. Enerji harcamayı sevmezler, bu yüzden karşı tarafa daha çok iş düşmektedir. İdeal partnerleri ise; Akrep, Yengeç, Başak ve Oğlak’lardır.

İkizler Burcu

Her zaman sekse hazır ve isteklidirler. İkizler burcunu elinizde tutabilmeniz için yeni pozisyonlar bulmanız, dinamik olmanız gerekmektedir. Flört etmek için mükemmel olan ikizler burcu seksi ve akıllı bir partnerlerdir. Seksi bir eğlence olarak görürler ve sürekli yeni şeyler denemek isterler. İdeal partnerleri ise; Koç, İkizler, Yay ve Kova burçlarıdır.

Yengeç Burcu

Tüm hisleri ve duygularıyla sevişen yengeç burçları fiziksel ve duygusal anlamda aşık olurlar. Çiçek, çikolata, mum vb. romantikliklerden hoşlanırlar. Güvendikleri zaman cinsel anlamda oldukça ileriye gidebilirler. Sezgileri kuvvetli olan yengeçler partnerlerinin ne istediğini hissederler. İdeal partnerleri ise; Boğa, Aslan, Oğlak ve Balık’tır.

Aslan Burcu ve Cinsellik Uyumu

Dokunmak ve dokunulmaktan hoşlanan aslan burçları oldukça tutkulu sevişirler. Yeni pozisyonlar beklenmez ancak istenilince de hayal kırıklığına da uğratmazlar. Aslanlar tutkulu ve dikkatli birer âşıktır ancak yeteneklerinin onaylanmasını isterler. Baştan çıkarılmayı ve ön sevişmeyi severler, sırtları en duyarlı erojen bölgelerinden biridir. İdeal partnerleri ise; Akrep, Koç, Yay ve Aslan burçlarıdır.

Başak Burcu

Başaklar masum görüntülerinin altında oldukça enerjik ve şehvetli olabilirler. Ön sevişme sırasında her türlü dokunuşu severler, öpücükler ya da masajlar uyarılmalarını doruğa çıkarır. İlgili, iyi tasarlanmış ve dürüst sevişmelerden hoşlanırlar. İdeal partnerleri ise; Boğa, Terazi, Balık ve Oğlak’tır.

Terazi Burcu ve Cinsellik Uyumu

Büyüleyici, rüya gibi seksten hoşlanırlar. Uzun süre, kaliteli bir şekilde sevişmek onlar için ideal olandır. Bir terazinin ilgilisini onunla flört ederek çekebilirsiniz. Seks sırasında iç çamaşırları ve müzik gibi ayrıntılar ilgilerini çekmektedir. İdeal partnerleri ise; Koç, İkizler, Aslan ve Yay’dır.

Akrep Burcu ve Cinsellik Uyumu

Tüm burçlar içinde cinselliği en seven burçtur. Şiddetli ve fiziksel olarak hareketli seksi severler. Size unutmayacağınız bir deneyim yaşatabilirler. Heyecanlı oyunları, özellikle güç ve kontrol içeren dramaları seks yaşamlarında isterler. Güçlü bir cinsel dürtü ve güçlü duygularla kendi içlerinde bile arzularıyla mücadele verirler. İdeal partnerleri ise; Boğa, Aslan, Akrep ve Balık burçlarıdır.

Yay Burcu

Maceracı ve heyecanlı seks yapmak onlar için en ideal olandır. Sürekli bir arayış ve keşif peşinde oldukları bilinen yaylar, yatakta baştan çıkarıcı, şefkatli ve dikkatlidir. İdeal partnerleri ise; Aslan, Koç, İkizler ve Kova burçlarıdır.

Oğlak Burcu

Oğlak burçları aşık olmayı severler ve aşık olduklarında oldukça iyi bir partner olurlar. Oğlaklarla sevişmek uzun soluklu, şehvetlidir. Oğlakların güçlü libidosunu uyandırmak için çok fazla çaba harcamaya ihtiyacınız yoktur. İlgilenilmekten ve kışkırtılmaktan hoşlanırlar. İdeal partnerleri ise; Yengeç, Boğa, Oğlak, Başak burçlarıdır.

Kova Burcu

Kova insanları için cinsellik bir oyundur. Romantizmden çok tutkulu bir zevkin peşindedirler. Kova burçlarında için söz konusu seks olunca, alenen göstermeler de, partnerleriyle uyum yakaladıklarında tutkulu ve yaratıcılar. İdeal partnerleri ise; İkizler, Kova, Yay ve Başak burçlarıdır.

Balık Burcu

Balık burçları için seks manevi açıdan oldukça önemlidir. Sevgi dolu cinsellik deneyimi yaşatan balık burçları partnerlerini yatakta mutlu edeceklerdir. Yatakta romantik, şehvetli ve oyunbaz olan balıklar yaratıcı tekniklerden de hoşlanırlar. İdeal partnerleri ise; Akrep, Yengeç, Başak ve Terazi burçlarıdır.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Yorumlar Göster

  • Merhaba Mehmet Ulubey hocam ben kova burcuyum ama burada yazıldığı gibi değil. Acaba benim cinsellikle ilgili tabularim olduğu için mi

  • Merhaba Mehmet Ulubey hocam yazılarınızı takip ediyorum bu yazinizda yine ilgi çekici olmus. Ancak benim merak ettiğim iki şey var birisi her defasında orgazm olmuyoruz ya o zanda erkekler kendi ni kötü hissediyor mu
    İkincisi de erkekler her defasında aynı zevki mı alıyor