Seks Pozisyonları

Bandoleer Seks Pozisyonu

Bandoleer Seks Pozisyonu Nasıl Yapılır?

Sırt üstü uzanan kadın iki dizini de göğsüne doğru kaldırır. Adam kadına dönük bir şekilde diz çöker. Ardından ön kollarını kadının dizlerine yerleştirir. Daha derin penetrasyon için kadın adamı uyluklarından çekip kendisine daha fazla yakınlaştırabilir. 

Bandoleer Seks Pozisyonunun Faydaları Nelerdir?

Kadının sırt üstü sabit yatması ve erkeğin de ellerini kadının dizlerine yaslandırması, iki kişi için de rahat bir pozisyon olmasını sağlar. Penetrasyon sırasında çiftlerin yüz yüze gelmesi zevki artıracaktır. Çok fazla esneklik gerektirmeyen aslında basit bir seks pozisyonudur. 

İpucu ve Püf Noktaları

Bandoleer seks pozisyonu tercih edileceği zaman sert zeminden ziyade rahat bir zemin seçimi daha iyi olacaktır. En önemli püf noktası ise erkeğin kadının dizlere uyguladığı basınç artıkça kadının alacağı zevk artacaktır.

 

Bir Yukarı Seks Pozisyonu” adlı pozisyonu öğrenmek istiyorsanız yazıyı okuyunuz.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY