Yalova Evlilik ve Çift Terapisi Hizmeti

Yalova Evlilik ve çift terapisi hizmeti, ilişkisi olan çiftlerin daha mutlu ve huzurlu bir birlikteliklerinin olması, evliliğe ilk adımın sağlıklı atılması için verilmektedir. Evli olan bireylerinse ailelerinde hak ettikleri huzuru ve istedikleri saadeti bulmaları için aile ve evlilik terapisi verilmektedir.

Yalova Evlilik ve çift terapisi hizmeti Yalova’da yaşayan çiftlere partnerleri ile kaliteli bir iletişim kurmalarını amaçlar. Bunun sonucunda ise birbirlerini dinleyen, istek ve arzularını anlayan çiftler meydana gelir. Bu şekilde çiftler ve aileler daha mutlu ve huzurlu olurlar.

Yalova’da evlilik ve çift terapisti ihtiyacı duyduğunuzda akla ilk gelen isim Psikoterapist Mehmet Ulubey’dir.

Yalova aile ve çift terapistti Mehmet Ulubey 15 yıldır çiftler üzerinde çalışmakta olup aile, evlilik ve cinsellik üzerine çalışmalar yapmaktadır. Psikoterapist Mehmet ulubey hocamızın 15 yılda aile, evlilik ve cinsellik üzerine yirmi binden fazla aileye psikolojik destek vermiştir.

 

Yalova Evlilik ve Çift Terapisti Mehmet Ulubey Kimdir?

Merhaba. Ben  evlilik terapisti Mehmet Ulubey. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı özel aile danışmanlığı merkezimiz bulunmaktadır. Bugüne kadar ki meslek hayatımda 2000’den fazla aile ile birlikte çalıştım.

Türkiye’de aile ve evlilik danışmanlığı ofisi açarak evlenmek üzere olan nişanlı çiftlere evliliklerde karşılaşabilecekleri problemler hakkında bir dizi eğitimler verdim. Ayrıca Türkiye’nin her yerinden katılan genç psikolog meslektaşlarım için evlilik ve çift terapisi kuramları ve uygulamaları eğitimleri vererek genç evlilik terapistlerinin yetişmesine öncülük ettim. Bununla birlikte Yalova’da evlilik atölyesi çalışmalarım ile çiftlere yaşadıkları sorunların çözümleri için drama tarzı çalışmalar yaptım.

Yalova aile ve evlilik terapisi bir tür psikoterapi olup çiftlerin çatışmalarını fark etmesine, çözmesine ve ilişkilerini ileri düzeye taşımasına yardımcı olur. Uzun seanslar boyunca devam eden psikoterapi seanslarına göre her iki partner ile birlikte çalışılan Psikoterapist Mehmet hocamızın aile ve evlilik terapileri daha kısa seanslarda tamamlanır. Bazen de çiftler birbirlerini daha iyi anlayabilmek ve evliliklerini güçlendirmek için bile evlilik terapisi desteği alabilirler.

Yalova evlilik ve çift terapisti Mehmet ULUBEY ve ekibim olarak evliliğinizi yeniden inşa etmek ve güçlü kılmak için her türlü yakın ilişki konusunda çalışmalar yapabiliriz. Ayrıca evlenmeyi planlayan nişanlı çiftler evlilik öncesi danışmanlık ile birbirlerini daha derinden anlayabilirler ve evlilik öncesi var olan farklılıklarını giderebilirler.

Ancak evlilikte her zaman sorunlar çözülmeyebilir. Bazen evliliği sonlandırmaktan başka çare kalmamıştır. Yine aynı şekilde boşanmayı planlayan evli çiftler Yalova evlilik terapisi seanslarına katılarak boşanma süreçlerini sağlıklı bir şekilde geçirebilirler. Seanslar evliliği en iyi şekilde sonlandırma becerilerine odaklanır. Çiftlerin sahip oldukları çocukları da pedagojik anlamda boşanma süreçlerinde daha az zarar görmüş olurlar. Boşanma döneminden sonra da çiftlerin evlilik sonrası danışmanlık süreçlerine katılmalarını çocuklara karşı ebeveyn tutumları ve davranışları açısından tavsiye ediyorum.

 

Yalova Evlilik Terapisti Fiyatları Nedir?

Her seans için ne kadar ücret alındığı konusu ilk sorulan sorular arasındadır. Yalova evlilik terapisi fiyatları oldukça fazla değişiklik göstermekle birlikte bakanlığın açıkladığı rakamlar en düşük 250 TL ile en yüksek 650 TL arasındadır. Ortalama evlilik terapisi seans süremiz 60 dakika olup seans ücretimiz en düşük rakam olan 200 TL olarak belirlenmiştir.

Seans aralıkları ise çiftlerin sıkıntılarının büyüklüğüne göre haftalık, 15 günlük veya aylık olarak belirlenmektedir. İlk 4 seansta çiftin yaşadığı sorunun birbirlerini rahatsız edici yönlerini ortadan kaldırmak için çalışmalar yaparız. 4. seanstan itibaren aylık seanslar halinde çiftin yaşadığı sorunların kalıcı olarak ortadan kalkması konusunda tamamlayıcı danışmanlık hizmeti verilmektedir. Bazı çiftler sadece birkaç seans evlilik terapisine ihtiyaç duyarken, bazıları ise birkaç ay seanslara devam etmek ister. Yaşadığınız sorunların büyüklüğüne göre bu süreyi sizle birlikte belirleyeceğiz.

 

Yalova Evlilik Terapisti Yorumları Nereden Okuyabilirim

Yalova evlilik terapisi için ilk yapmanız gereken şey iyi bir evlilik terapisti bulmanızdır. Sitemizdeki yorumları inceleyerek benim hakkında danışanların yorumlarını okuyabilirsiniz. Kendinize yakın hissederseniz sitenin iletişim kısmından veya 05336442218  whatsapp hattımızdan tıklayarak seanslar ve ücretler hakkında 7/24 bilgi alabilirsiniz.

Psikoterapist mehmet ulubey hakkında yorumları okumak için tıklayınız.

Çoğu zaman bir evlilik terapisti desteği almaya karar vermek zordur. Ancak sorunlu bir evliliğiniz varsa, destek almak, yardım istemek sorunlarınızı görmezden gelmenizden çok daha etkilidir. Sorunlarınızın kendi başına geçeceğini düşünüyorsanız zamanla daha karmaşık hale geldiğini göreceksiniz. Evliliğinizin yardıma ihtiyacı olduğunu kabul ederek profesyonel yardım almaya adım atmak en zor kısmıdır.

 

Yalova Evlilik Terapisti Tavsiye Eder misiniz?

Yalova’da evlilik terapisti tavsiyesi için sevdikleriniz, arkadaşlarınız veya doktorlarınız önerilerde bulunabilir. Bir terapiste karar vermeden önce mutlaka deneyimini öğrenin.  Bugüne kadar yaklaşık 2000 den fazla aile ile çalışmalar yapmış biri olarak evlilikler konusunda oldukça fazla vaka çalışmasına sahibim. Seans haricindeki zamanlarda bile asistanı aracılığıyla kendisine ulaşmanız mümkün olmaktadır.

Yalova evlilik ve çift terapisi ile ilişkinizi sağlamlaştıracak iletişim kurma, problem çözme ve farklılıkların tartışılması konularında beceriler öğreneceksiniz. Tartışmalarınızın kaynaklarını saptayıp birbirinizin daha iyi anlamayı öğreneceksiniz. Birbirinizin suçlamadan sorunların ne olduğunu öğrenip, problemleri ortadan kaldırmanın yollarını öğreneceksiniz.

 

Yalova’da En İyi Evlilik Terapisti Nasıl Bulunur?

Yalova’da iyi evlilik terapisti düşünüyorsanız akılda tutulması gerekenler şunlardır. Sorunlarınızı psikolojik danışmanla konuşma bazen zor olabilir. Çoğu zaman çiftler seanslarda birbirlerine bağırabilir, şiddetli tartışabilir veya tam tersine sessiz ve suskun kalabilirler. Aslına bakarsanız her ikisi de kötü değil. Terapistiniz bir hakem gibi davranarak aranızdaki sorunların giderilmesi için mevcut öfke durumunuzla nasıl başa çıkabileceğinizi öğretecektir.

 

Yalova evlilik terapisi seanslarını eşiniz kabul etmez ve reddederse seanslara tek olarak katılabilirsiniz. İlişkinizi onarmak için size bireysel olarak yardım edecek ve nasıl davranmanız gerektiği hususlarında tavsiyelerde bulunabiliriz. Yalova evlilik terapisti Mehmet Ulubey olarak seanslar sırasında öğrendiklerinizi uygulamaya geçirmek için sizlere ev ödevleri vereceğiz. Çiftlerden birinin ruh sağlığı açısından başka sorunları varsa, bu sorunların çözümü içinde psikiyatri desteği almasını tavsiye edeceğiz.

Sizler de Yalova evlilik terapisti olarak benimle çalışmak isterseniz size iletişim bilgilerini kullanarak asistanıma erişebilir ve seanslar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY