Sıcak Oturuş Seks Pozisyonu

Sıcak Oturuş Seks Pozisyonu Nasıl Yapılır?

Erkek ayakları yere değecek şekilde bir yerde (koltuk, tabure, yatak) oturur. Kadın sırtını erkeğe dönerek kucağına oturur ve erkeğe yaslanır. Erkek ayaklarını ittirerek penetrasyonu gerçekleştirir. 

Sıcak Oturuş Seks Pozisyonunun Faydaları Nelerdir?

Hamile kadınlar ve yorgun çiftler için gayet uygundur. İyi bir G noktası uyarımı için oldukça iyi bir yöntemdir. Erkek kadının bedenini görerek güzelliğine kapılır. Ayrıca erkek yorulunca kadın penetrasyona devam edebilir. Bunun için koltuk kenarı veya sandalye kenarlarından destek alabilir. 

İpucu ve Püf Noktaları

Erkek kadının kalçasını bastırarak derinleşen vajina sonucu zevk artar. Erkek, kadının klitorisi ve göğüsleriyle oynayarak alınacak hazzı doruklara çıkarabilir. Fiziksel olarak uygunsanız yüz yüze gelip öpüşme seansları da gerçekleştirebilirsiniz. 

Sizlerde cinselliğinize renk katmak ve monotonluktan kurtulmak istiyorsanız. Seks pozisyonlarını deneyebilirsiniz. Cinsel isteksizlik yaşıyorsanız ve cinsellikten haz alamıyorsanız. Hak ettiğiniz cinsel hazza ulaşmak için cinsel terapi desteği almalısınız.

 

Psikoterapist Mehmet Ulubey hocamızdan bilgi ve randevu almak için tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.