Seks Mutfağı

Kadınların En Çok Sevdiği Seks Pozisyonları

Seks konuşulunca hep erkekler öncelikli gibi geliyor. Oysa iyi bir cinsellik partnerinde mutlu olmasından geçiyor. Pozisyonlar konusunda kadınların bir sürü miti bulunmaktadır. Bu makalemizde kadınlara en fazla zevk veren porsiyonlardan bir kaç tanesi derlemeye çalıştık.

Seks denince akla o filmlerde gördüğümüz sahneler akla geliyor ve bizi çok heyecanlandırabiliyor. Çoğumuz bunların kurgu olduğunu unutup denemeye çalışıyoruz. Cinselliğinize renk katmak için tabii ki deneyin ancak kadınlarınızı mutlu etmek için aşağıdaki pozisyonlar kurtarıcınız olabilir.

Kadınların en sevdiği pozisyonlar tabii ki kişiden kişiye değiştiğini de aklınızdan çıkarmayın. Cinsellik sırasında ve sonrasında partnerinizi mutlu eden pozisyonu sormaktan utanmayınız.

İŞTE KADINLARIN EN ÇOK SEVDİĞİ SEKS POZİSYONLARI

MİSYONER POZİSYONU

Vajinal açılarını partnerlerine göre ayarlayıp zevk noktalarını belirleyebilen kadınlar bu pozisyonda çok mutlu olmaktadırlar. Aynı zamanda göz göze temas çok fazla olduğu için partnerlerin birbiri ile olan duygusal yakınlıkları daha fazladır. Orgazm yaklaştıkça partnerin yüzündeki ifadeyi görmek çiftleri extra heyecanlandırabilir.  klitorisi uyarılmasına yardımcı olan bu pozisyon orgazma ulaşmakta da etkilidir.

 

BACAK OMUZA POSİZYONU

Penisin daha derine inmesine imkan veren bu pozisyon her iki taraf içinde en çok zevk veren pozisyondur. Bu teknik zevk verir ancak aslında orgazm ısınma turudur. Bu pozisyonun sonuna doğru misyoner pozisyona geçersiniz. Müthiş bir orgazm yaşayabilirsiniz. Erkegin hareket alanı fazladır ve daha aktif olur. Partnerin yüzünü görmek alınan zevki artırır.

 

KAŞIK POZİSYONU

Cinsellik sırasında duygusal temasta hoşlanıyorsanız bu pozisyon tam size göredir. Bu pozisyonda gir çık yapmaktan daha ziyade penisin içerde kalması önemlidir. Birliktelik sırasında elle klitorisin uyarılması hazzı artırır. Erkeklerinde en fazla zevk aldığı pozisyon diyebiliriz.

KUCAK POZİSYONU

Cinsellikten çekinmeyen cesur kadınların pozisyonudur. Kontrol kadındadır. Geminin kaptanı kadın olmuştur ve dümeni istediği gibi kullanabilir. Yatak harici koltuk ya da kanepe gibi mekanlarda da denenebilir. Otur kalk yapmak yerine oturduktan sonra sağa sola kıvranmanız daha mutlu olmanızı sağlayacaktır.

 

Erkeklerin En Sevdiği Seks Pozisyonları” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

 

KADIN ÜSTTE POZİSYONU

Kadının daha aktif olduğu pozisyondur. Seks oyuncakları ile daha renkli hale getirilebilir. Sevişmeyi seven ve sanat için sevişen kadınlara hitap eder. Kontrol tamamen kadındadır. Hızıbı, şiddetini ve boyunu kadın uyarlar. Erkeklerde erken boşalmayı da geciktirebilir.

 

DOGGY POZİSYONU

Derin penetrasyonu sağladığından büyük seven kadınlar için idealdir. Daha çok hissetmek isteyenler için uygundur. Bu pozisyonda saçların tutulması kalçanın okşanması pozisyonu daha çekici hale getirebilir.

 

KADIN ALTTA POZİSYONLARI

Aitlik hissi duymak isteyen kadınlar için çok idealdir. Erkeğin aktif olduğu bir pozisyondur. Tensel temas çok üst noktadadır. Partnerinin dokunmasından nefesinden etkilenen kadınların vazgeçilmezidir.

 

En İyi Seks Pozisyonları ve En Çok Tercih Edilen 39 Pozisyon” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Yorumlar Göster

  • Erkeğim 52 yaşındayım.Benden yaşlı kadınlar en fazla 10 yaş daha çok hoşuma gidiyor.Bu yaşlandıkça oldu.Önceden böyle bir şey yoktu.Mesela kaynanam benden 10 yaş büyük.Güzel bir kadın.Çok hoşuma gidiyor.Hep onu istiyorum.O da beni istiyor ama kendimizi durduruyoruz.Yoksa eşim de çok güzel ve sex hayatımız hala çok iyi.Biliyorum bu çok yanlış bir şey.Ama aklımdan çıkmıyor.Ne yapmalıyım.

  • Mrb hocam sevgilim sürekli beraber boşalalım diyor tamam diyorum bazen iki üç defa boşalıyor ben boşalmamış oluyorum sorun oluyor yardımcı olursanız

  • Mrb hocam sevgilim sürekli beraber boşalalım diyor tamam diyorum bazen iki üç defa boşalıyor ben boşalmamış oluyorum sorun oluyor yardımcı olursanız

  • Merhaba hocam bende yeni evliyim bende erken boşalma sıkıntısı var 2 dk sürmuyor bu durumdan çok mağdurum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler

    • merhaba bu durumun ilaçsız ve kalıcı çözümü için mehmet hocamdan randevu alabilirsiniz. 10 seansta kalıcı çözün sunuyor

  • Hocam pantnerim kız olduğunu söyledi fakat sevisikirken iki parmağım girdi fakat bozulmadı penisimi sokunca kan geldi olayı kafamda aydınlatamadım neden böle bir şey oldu

  • Eşimle önce erotik film izleyip onu kıvama getiriyorum ama öncesinde mutlaka duş yapıyoruz ve ona muhteşem bir oral sex yapiyorum resmen yıkılıyor zangir zangir titriyor ama ben oral istediğimde zora koşuyor onu nasıl ikna edebilirim

    • bu konuda ön yargıları olabilir bu durumu cinsel psikoegitimle çözebiliriz

  • Hocam ben bir yıllık evliyim ama cinsel ilişkiden zevk almıyorum ameliyat mı gerekiyor g noktası için

    • merhabalar, fiziksel bir sorun yoksa psikoeğitimle çözebiliriz bu konuyu.. kesinlikel bir uzman desteği almalısınız

  • mrb bn uzun zamandır jigoluk yaptım ve artık robot gibi oldum sexde sertlikten yana sıkıntım yok ama 1 ciyi boşaldım 40 45 dakka da 2 yi daha boşalamıyorum 2 sat karşı taraf muflu ama bn dilim bu nedeni nedir??

    • bu tarz mesleklerde bunlar yaygın olarka gözüküyor. biraz ara vermek de fayda var

  • Hocam ben boşalmak istemiyorum en azından eşimi rahatlattıktan sonra boşalmak istyorum ama olmuyor hep ondan önce yada bir şekilde beraber boşalıyoruz erken boşalmamak için ne yapmalıyım çok aşırı sex yapmak istiyorum ama olmuyor deli oldum

    • bunun için erken boşalma ile ilgili yazımızı okuyabilirisniz. buna ragmen geçmezse mehmet hocamzıdan randevu alabilriisniz

  • Çok geç boşalıyorum bazende hiç boşalamıyorum bazen 40-45 dk dan daha fazla sürüyor boşalmam ilk etapta sertliği iyi ama 1 saati geçtikten sonra boşalamasam bile sertliği iniyor bu neden olabilir rica etsem yardımcı olur musunuz bide sevişme sırasında fazla sorun yok ama içine girmeye kalkınca iniyor heyecandan mı bilmiyorum

    • Merhabalar, geç boşalma sorunuyla karşı karşıya olabilirsiniz. Bu durumun ne zamandan beri var olduğu önemlidir. Yardımcı olmamı isterseniz iletişime geçebilirsiniz.