Kategoriler: En İyi Psikolog

Erzincan En İyi Psikolog Hizmeti

Erzincan’da psikologla görüşmekten insanlar kaçınabilirler. Çünkü insanların Erzincan’da psikolog hizmeti alırken “ bana ne derler, yanlış anlaşılır mıyım, ben deli miyim?” gibi ön yargıları olabilmektedir. Erzincan’da insanlar genellikle Psikoloğa gitmenin gereksiz olduğunu, gidildiği takdirde yanlış anlaşılacaklarını yadırganacaklarını düşünmektedirler.  Oysa modern insan zaman içerisinde yalnızlaşmış her zamankinden daha fazla bır psikoloğa ihtiyaç duyar hale gelmiştir. 

Psikologlar, meslekteki bilgilerini bilimsel araştırmalar yapmak ve insanların yaşadıkları sorunları çözmek için kullanırlar. İnsanlar psikologla görüştüklerinde kendilerini daha iyi hissedebilirler. Problemlerine daha objektif bakabilirler. Sorunlarını daha hızlı çözebilirler.

Psikologlar; duygusal ve davranışsal sorunlardan kaynaklanan sıkıntıların, zorlukların nedenlerini araştırarak, kişinin psikolojik sağlığına kavuşmasını sağlarlar. Düşünce sistemini analiz ederek kişinin daha iyi hissetmesini sağlar.

Psikologlar ilaç yazamazlar. Eğitimini aldıkları ve kendilerine en yakın gördükleri kurumsal görüşlerden Bilişsel davranışçı terapi, geştalt terapi, psikanaliz gibi psikoterapi çeşitlerinin bir yada bir kaçı ile terapi yaparlar.

Psikologların yapmış olduğu hizmete psikolojik danışmanlık hizmeti denir. Psikolojik danışmanlık hizmeti bireysel olarak çocuklara, ergenlere, yetişkinlere ve ailelere verilebilir. Kurumlarda isterlerse çalışanları için psikolojik danışmanlık hizmeti alabilirler.

Erzincan’da Çocuklar için psikolojik danışmanlık hizmeti; çocuklara sunulacak terapilerin olmaz olmazı yapılandırılmış bir oyun ortamının varlığıdır. Çocuklar korku, kaygı, üzüntü, öfke, kıskançlık gibi birçok duygularını ve içsel çatışmalarını oyun vasıtasıyla dile getirirler. Bundan dolayı çocukla çalışan psikologların oyun terapisi alanında yetkin olması gerekmektedir.

 Çocuk psikologları ya da psikolojik danışmanları; alt ıslatma, kardeş kıskançlığı, okul uyum sorunları, tırnak yeme, parmak emme, öfke problemleri, korku ve kaygılar, saldırganlık, davranış problemleri, kayıp ve yas durumları, boşanmalar, özgüven sorunlarına bakarlar.

Erzincan’da Ergenler için psikolojik danışmanlık hizmeti; ergenlik dönemi özellikle kişilik ve cinsel gelişim süreçlerinde çok önemli görülmektedir. Ergenlik sürecinin sağlıklı ve dengeli bir şekilde işlemesi kişinin sağlıklı bir yetişkin olmasını sağlamaktadır.  Ancak bu gelişim ve değişim sürecinde çeşitli sıkıntılar, duygusal dalgalanmalar ve kimlik bocalamaları görülebilmektedir. Bu gibi durumlarda kimi ebeveynler çocuklarına nasıl davranmaları gerektiği konusunda sıkıntı yaşayabilmekte, çocukların ihtiyacına yönelik çözümleri bulmakta zorlanabilmektedir. Bu aşamada alanında uzman bir psikologdan ya da psikolojik danışmandan hem ailelerin hem de ergen bireylerin yardım alma ihtiyacı doğal olarak görülmektedir.

Erzincan’da Ergenler için psikolojik danışmanlık hizmeti kapsamında; sınav kaygısı, duygusal problemler, cinsel kimlik, yeme bozuklukları, ders başarısı, verimli çalışma, iletişim problemleri ve meslek seçimi gibi başlıca sorunlara bakmaktadır.

Erzincan’da Yetişkinler için bireysel psikolojik danışmanlık hizmeti; bireyin yaşamsal sorunlarıyla ilgili farkındalık sağlamak ve sorunlarla başa çıkmasını desteklemektir. Yetişkin danışmanlığı,  gizlilik ilkelerine bağlı kalınarak danışan ve terapist arasındaki karşılıklı etkileşim sürecini içerir. Yetişkin danışmanlığı, yetişkinlerin yaşamakta olduğu sosyal, duygusal ve aile içi sorunları kapsamaktadır. Psikoterapist Mehmet ulubey yetişkin danışmanlığında hayatınızı yönetebilmeniz adına sizlere yardımcı olacak bireysel danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Yetişkin danışmanlığında birçok özel probleme psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Yetişkin danışmanlığı hizmetinde; Depresyon, Kaygı Bozuklukları, Panik Atak, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Sosyal Fobi, Kayıp ve Yas, Yeme Bozuklukları, Uyku Bozuklukları, aile sorunları, cinsel problemler, İletişim Problemleri, Özgüven Problemleri, Stresle Başa Çıkma, İlişki ve Uyum Sorunları, Öfke Kontrolü gibi psikolojik sorunlara bakılmaktadır.

Erzincan’da Aileler için psikolojik danışmanlık hizmeti; Aile danışmanlığı, çiftler arasındaki ilişkileri, ebeveynler ile çocuklar arasındaki ilişkileri düzenlemede fayda sağlarken, büyük aile fertleri ile dengeyi bulmakta da yardımcı olmaktadır. Aile danışmanlık hizmeti almak istediğiniz konuya göre, ailenizin ihtiyaçları netleştirilerek gerektiğinde anne, baba, çocuk ve ailenin diğer fertleri aynı görüşmede bir arada görülebilir veya bireyler ikişerli veya yalnız olarak danışmanlığa devam edebilirler.

Aile içinde yaşanan sorunlar, aile içindeki bireylerin birbirinden uzaklaşması, iletişim problemleri yaşamaları, birbirlerine kızgın veya kırgın olmaları, aile içinde anlaşılmadıklarını ve değer görmediklerini hissetmeleri gibi pek çok sebepten kaynaklanabilmektedir. Aile içi sorunların uzun süre görmezden gelinmesi aile içi gerginliklere sebep olur ve bireyleri birbirinden uzaklaştırabilir.

Aile danışmanlığı hizmeti kapsamında; evlilik öncesi danışmanlık, nişanlılık,  iletişim, cinsel problemler, hamilelik, çocuk yetiştirme, sorumluluk, aldatma ve sağlıklı boşanma gibi hizmetler verilmektedir.

Siz de Erzincan’da En İyi Psikolog arayışındaysanız ve Profesyonel bir danışmanlık almaya ihtiyaç duyuyorsanız Uzman Psikolojik Danışman Mehmet Ulubey ile iletişime geçebilirsiniz.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Yorumlar Göster

  • Benim 19 yasinda oglum var ve ofkesini kontrol edemiyor cok sinirli ve saldirgan yardim istiyoruz

  • erzincanda onu bulmak çok zordu. zaten benim bir psikoloğa gitme gibi bir şansım yoktu. çünkü ben kapının dışına bile çıkamayan biriydim. tüm dünya bana pislik gibi geliyordu. bu yüzden çocuklarıma da dünyayı zehir ediyordum. çocuklarım eve girer girmez ayak uçlarına basa basa banyoya giderlerdi ve bu yüzden çok şikayetçiydi. bu yüzden benim için mehmet beyi bulmuşlar. ben dışarı çıkamam diye de online terapi ayarlamışlar. beni ikna etmeleri zor oldu ama iyiki ikna ettiler. ben mehmet bey kirlenmeyi öğrendşm. kirlenmeninde insana mutululuk verdiğini öğrendim .

  • psikolog mehmet beyi internetten araştırma yaparken buldum. arayıp randevu almak istediğimde ofisinin ankara ve adana da oldugunu diğer illere online hizmet verdiğini öğrendim. hayal kırıklıgına ugramıştım ama başka çaremde olmadıgı için online terapi almaya karar verdim. online terapi mehemt beyin dediği gibi oldu. yuzyuze terapiden tek farkı aynı ortamda olmayışımız oldu. jest ve mimikleirme dikkat edişi, beni dikkatli dinlemesi ve geri donutleri ile çok dikkatli oldugunu ve işini özenle yaptıgını anladım. şimdi 6 seansa başladık ve iyi ki almışım diyorum. online terapi almak isteyenler mehmet hocamdan almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Tek kursuru çok yogun olması

  • cinsel terapist Mehmet Ulubey e uzun yıllardır şikayetim olan bir konu için gitim .Güleryüzlu olmasi,verdiği klişe olmayan bilgiler beni memnun etti.Daha once katildigim terapilerden farkli olarak savaştan çıkmış gibi yorgun hissetmedim kendimi. Umutlu ve güvende hissettim.Bu ikisi paha bicilemez hele benim gibi kısır dongude uzun yıllar gecirmisseniz.Önümüzdeki terapi sürecinde güzel şeyler basaricaz insallah

  • Psikoterapist Mehmet bey ile görüşmelerimizin hepsi dakik olarak gerçekleşiyor.Özellikle iletişim konusunda çok iyi.Karşı tarafı anlıyor olması beni çok rahatlattı.Kendiyle görüştükten sonra iletişiminden dolayı yük kalmadığını hissettim.
    Kendisini seminerde gördüm, bu sebepten tercih ettim.Enerjisi ve olumlu olmasından çok memnunum.Seansların hepsinden memnun kaldım.Desteği yeterli olduğu için devam ediyorum.

  • Kendisini çok beğendim ve beğeniyorum da. Önce 2018 yılında bir sorunla karşı karşıya kaldığımda danıştım kendisine ve bu sorunu destekleriyle beraber 5-6 seansta aşmıştık. Sonra biraz ara verdik ve farklı bir sorunla daha karşı karşıya kaldığımı anladığım an aklıma sadece tek bir psikologum mehmet ulubey geldi..
    Uyguladığı metotlar, yaptığı terapiler ve izlediği yollar bana çok fayda verdi. Daha önce böyle bir metot görmemiştim, muhteşemdi. Olaylara çok güzel bakıyor ve çözümünü güzel getiriyor, neyin altından ne çıkacak tahmin ediyor ve danışanını buna göre güzelce yönlendiriyor. Hayatımda kendisi sayesinde çok olumlu değişiklikler oldu. mesleğinde çok tecrübeli bir psikolog. Kendisine çok güveniyorum öyle söyleyeyim.

  • Kendimi tanimama durumsal farkındalıgıöım artmasına ve daha genıs pencerelerden olaylara bakmama ve davranıslara yuklediğim anlamlara yuksek dereceli bir farkındalık yarrattı kendisine cok tesekkur ederim. iyi ki varsınız hocam. Psikolog olarak kendinize en uygun meslegi seçmişsiniz.

  • Psikolog mehmet Beyden önce doğru bildiğim bir sürü yanlışım vardı onun sayesinde hepsini düzelttim .Seanslardan sonra kendimi çok daha iyi hissettim farkındalık yarattım bakış açım fazlasıyla değişti iyi ki gelmişim

Paylaş
Yazar
Psikoterapist Mehmet ULUBEY