Seks Mutfağı

En İyi Seks Pozisyonları ve En Çok Tercih Edilen 39 Pozisyon

Evliliğiniz ve cinsel hayatınız sıkıcı ve monoton bir sürece mi girdi? Partnerinizle ilişkiniz artık heyecan vermiyor mu? Cinsel hayatınız artık sıkıcı bir hal almaya mı başladı? Cinselliğiniz de heyecan mı arıyorsunuz? Tüm bu sorular sizin de kafanızı karıştırıyorsa bu makale tam size göre.

Bir birlerine âşık, cinsellikleri çok iyi olan çiftler dahi zamanla bu can sıkıcı duruma düşebilirler. Korkmayın ilişkinizde kötüye giden bir durum yok. Zamanla tüm çiftlerde ortaya çıkan bir durum bu. En güzel tarafı ise bu can sıkıcı cinsel sorunun çözümünün çok basit olmasıdır. Haydi çözmek için bir adım atalım.

Bu makalemizde çiftlere en heyecan verici pozisyonları seçtik. Birlikteliğinize renk katacak bu pozisyonlar hem eğlenceli hem güvenli hem de orgazm garantili diyebilirim. Unutmayın cinsel hayatınız renklendikçe ilişkiniz daha güzel olacak ve mutluluğunuz kat ve kat artacaktır.

 

Corkscrew

Nasıl Yapılır?: Bir yatağın veya masanın kenarına yaklaşın, kalçanızı partnerinize çevirin ve kolunuzdan destek alarak yaslanın ve kalçanızı bastırın. Partneriniz ayakta, arkadan içeri girer.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonu sırasında bacaklarınızı bir arada tutmak, sıkıştıkça onu daha sıkı tutmanızı sağlar.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Partnerinizin tüm işi yapmasına izin vermek yerine, kalçanızı tempoya uyacak şekilde hafifçe itmeyi deneyin.

Face-Off

Nasıl Yapılır?: Partneriniz bir sandalyeye veya yatağın kenarına oturur; siz de onun yüzüne bakarak, kucağına oturursunuz.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonu sırasında, giriş ve itmenin açısını ve derinliğini kontrol ediyorsunuz. Oturarak da bunu desteklediğiniz için maraton, yani uzun süreli seks için uygun bir pozisyondur.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Parmaklarınızı ve ellerinizi özgürce partnerinizin vücudunda dolaştırın. Oturduktan sonra, işleri daha ilginç hale getirmek için ellerinizi vücudunuzun veya eşinizin herhangi bir yerine koyabilirsiniz.

Doggy Style

Nasıl Yapılır?: Kollarınızdan ve bacaklarınızdan destek alarak sanki dört ayak üzerindeymiş gibi eğilin ve partnerinizin size arkadan yaklaşmasına izin verin.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonu derin penetrasyon ve daha kolay G-spot stimülasyonuna izin verir.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Klitorisinizi tek elle uyarın veya partnerinizden parmak işini sizin için yapmasını isteyin.

Pretzel Dip

Nasıl Yapılır?: Sağ tarafınıza uzanın.Partneriniz diz çöküp sağ bacağınızı tutacak ve sol bacağınızı sol tarafında kıvıracak.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonuyla göz teması kurma şansınız varken aynı zamanda doggy style ın daha derin penetrasyonunu elde edersiniz.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Partnerinizin klitorisini ovalayın.

Flatiron

Nasıl Yapılır?: Kalçalarınızı hafifçe yukarı kaldırıp bacaklarınızı düz tutarak yatağa yüz üstü uzanın.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonu sıkı bir uyum sağlar, bu nedenle partnerinizin penisi daha da büyük görünür.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Ara sıra partnerinizin içine aniden sertçe girmek ve yaklaşıp boynundan öpmek daha çok zevk almasını sağlayacaktır.

G-Whiz

Nasıl Yapılır?: Bacaklarınızı partnerinizin omuzuna dayayın.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonunda bacaklarınızı kaldırdığınızda vajinanız daralır ve partnerinizin G noktanızı hedeflemesine yardımcı olur.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Partnerinizden sizi yan,yukarı ve aşağı hareketle sallamaya başlamasını isteyin. Bu, penisi G-noktanızla doğrudan temas ettirecektir.

G Noktası Nedir?” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

Cowgirl’s Helper

Nasıl Yapılır?: Popüler Cowgirl seks pozisyonuna benzemekte, partnerinizi göğüslerinden itiyorsunuz ve kalçalarınız aşağı ve yukarı kayarken üstte diz çöküyorsunuz. Ancak eşiniz, her bir zıplayışı karşılamak için, sizi kalçalarınızdan ve bacaklarınızdan tutar.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonunda bacaklarınızla daha az güç uygulayarak partnerinizin kucağında zıplamayı kolaylaştırır. Ayrıca kadın baskın seks pozisyonu olduğu için erkeğin boşalmasını geciktirir.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Vajinanın farklı kısımlarını uyarmak için sığ ve derin itme arasında geçiş yapın.

Wheelbarrow

 

Nasıl Yapılır?: Ellerinizi zemine yerleştirin ve bacaklarınızla partnerinizin belini kavrayın ve partnerinizin sizi belinizden tutarak kaldırmasını sağlayın.

Neden Yapılır?: Sizin için harika bir kol egzersizi olmasının yanı sıra, bu erkek baskın seks pozisyonu daha derin penetrasyona izin veriyor.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Bir masaya ya da yatağın yanında denerseniz kollarınız daha az yorulacak ve zevki hissetmeye başlayacaksınız.

Leap Frog

Nasıl Yapılır?: Doggy Style a benzer bir pozisyon. Ellerinizi ve dizlerinizi zemine koyun, sonra kalçaları yukarı kaldırın, başınızı ve kollarınızı yatağa koyun.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonu daha derin bir nüfuz yaratır ve yastık üzerinde dinlenmenize olanak tanır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Klitorisinizi uyarmak için ellerinizi kullanın.

Stand and Deliver

Nasıl Yapılır?: Her ikiniz de ayakta dururken biraz eğilirsiniz ve partneriniz arkadan içinize girer.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonu sırasında eğilmek vajinal duvarları daha sıkı hale getirmeye yardımcı olur ve sürtünmenin yoğunluğunu arttırır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Eşinizden klitorisinizi boşta olan eli ile gıdıklamasını veya ipeksi bir fularla ellerinizi gevşek bir şekilde bağlamasını isteyin.

Magic Mountain

Nasıl Yapılır?: Eşiniz oturur, bacaklar bükülür, ellerine ve önkollarına yaslanır. Aynı şeyi yapın ve temas edene kadar ona doğru ilerleyin.

Neden Yapılır?: İkiniz de birbirine bakarak kendinizi gerçekten bağlı hissedeceksiniz. Klitorisini pelvisine karşı ittirerek stimülasyonunu arttırır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Buz küplerini göğsünden aşağı kaydırın ve soğuk suyun pelvisinin tabanında toplanmasını sağlayın.

Cowgirl

Nasıl Yapılır?: Üstte diz çöküyorsunuz, eşinizin göğsünü itiyorsunuz ve uyluklarından aşağı ve yukarı kayarsınız. Geriye yaslanarak ve kalçalarınızla kendinizi destekleyerek kilonuzun bir kısmını pelvisinden kurtarabilirsiniz.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonunda baskın olduğu için erkeğin boşalması gecikecek ve kadınınki hızlanacaktır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Dizlerinizi genişleterek veya vücuduna yaklaştırarak her ikiniz için yeni hisleri keşfedin.

Reverse Cowgirl

Nasıl Yapılır?: Eşiniz sırt üstü yatar; ayaklarına bakacak şekilde üzerinde zıplarsınız.

Neden Yapılır?: Bu pozisyon kontrolü ele almanızı ve partnerinize istediğiniz hızı ve ritmi göstermenizi sağlar.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Daha sert zıplayabilmek için  dizlerinizi ve bacaklarınızı partnerinizin bacaklarının içine ve bacaklarının altına koyun.

Cowboy

Nasıl Yapılır?: Eşiniz sizi tutarken sırt üstü yatarsınız. Daha sonra penisini yarı kapalı bacaklarınız tarafından oluşturulan sıkı açıklıktan yavaşça sokar.

Neden Yapılır?: Sızdırmazlık penetrasyon yoğunluğunu arttırır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Göğüslerinizi okşamasını veya küçük bir esaret hareketi için bileklerinizi hafifçe tutmasını sağlayın.

Ballet Dancer

Nasıl Yapılır?: Bir ayak üzerinde durun, eşinize bakın ve sizi desteklemesine yardımcı olurken diğer bacağınızı belinizin etrafına sarın.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonda partnerinizle öpüşebilir ve göz teması kurabilirsiniz.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Gerçekten esnekseniz, daha derin penetrasyon için yükseltilmiş bacağınızı partnerinizin omzuna koymayı deneyin.

Missionary

Nasıl Yapılır?: Bacaklarınızın açın ve dik pozisyona getirin. Eşiniz bacaklarınızın arasında size yaklaşacaktır.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonu basit, zarif, etkili ve şaşırtıcı derecede çok yönlüdür.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Bacaklarınızın açısını değiştirerek ikiniz için hissi büyük ölçüde değiştirebilir.

Cross-Booty

 

Nasıl Yapılır?: Eşiniz size misyoner pozisyonundan girer, sonra göğsünü ve bacaklarını vücudunuzdan kaydırır, böylece leğen kemiği aynı konumdadır, ancak bacakları sizinkiyle bir “X” oluşturur.

Neden Yapılır?: Vücudunun daha fazlasını bu seks pozisyonuyla hareket halinde hissediyorsunuz.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Sırtına , poposuna veya bacaklarına partneriniz içinize girerken masaj yapın ve arada tokatlayın. Partneriniz delirecektir ve siz de bunu izleyeceksiniz.

The Caboose

Nasıl Yapılır?: Yatakta veya sandalyede otururken, eşinizin kucağınıza oturun birbirinizi okşayın

Neden Yapılır?: Eşinizi bu seks pozisyonunda göremezsiniz, bu da hayal kurmanın daha kolay olduğu ve heyecana katkıda bulunabileceği anlamına gelir.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Pelvik tabanınızın kaslarını sıkın, böylece onu kavrayabilir ve sert tutabilirsiniz.

Scoop Me Up

Nasıl Yapılır?: İkiniz de aynı yöne bakan yan yana uzanıyorsunuz. Eşiniz pelvisinizin arkasına doğru kayar ve size arkadan girer ve siz de dizlerinizi hafifçe kaldırırsınız.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonu, iki beden arasında daha fazla temasa izin vererek stimülasyonunuzu artırır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Eşinizin itme yoğunluğunu ve derinliğini artırmak için ellerini omuzlarına koymasını sağlayın.

Reverse Scoop

Nasıl Yapılır?: Misyoner pozisyonundan, ayrılmadan, üst bedenlerinizi desteklemek için kollarınızı kullanarak yanlarınıza dönün.

Neden Yapılır?: Aynı tam vücut basınını alıp birbirinizin gözlerine bakabilirsiniz.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Bacaklarınızı onunla iç içe geçirmeyi veya aşağıda aşağı çekmeyi deneyin.

Golden Arch

Nasıl Yapılır?: Eşiniz bacakları düz olarak oturuyor ve kucağına dizleriniz bükülmüş olarak oturuyorsunuz ve ikiniz de geriye yaslanıryorsunuz.

Neden Yapılır?: Bu konum, birbirinizin tüm vücutlarının güzel manzaralarını sunar. Ayrıca itme derinliği, hızı ve açısı üzerinde kontrol sahibi olursunuz.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Klitorisinizi ovmak için elini kullanmasını sağlayın.Ekstra G noktası uyarımı için daha da geriye yaslanın.

The Seashell

Nasıl Yapılır?: Bacaklarınız tamamen yukarı kalkırın ve ayak bilekleriniz kendi başınızın etrafından arkaya geçirin.

Neden Yapılır?: Elleriniz klitorisinizi çalıştırmakta serbesttir.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: G noktanızı doğrudan penis başı ile uyararak kasık kemiğini klitorisinize sürtünmesini sağlayın.

Butter Churner

Nasıl Yapılır?: Ayak bilekleriniz başınızın her iki tarafında olacak şekilde bacaklarınız yukarı ve katlanmış olarak arkanıza yaslanın ve partnerinizin vajinanıza girmesini izleyin

Neden Yapılır?: Göz temasından başka, kafanıza fazladan kan akması zevki artıracaktır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Ağzına Çikolata şurubu ya da tatlı bir şeyler sürün (evet, gerçekten). Tüm deneyiminizi güçlendirerek duyularınızı daha fazla dahil eder.

 

Seksin Faydaları Nelerdir?” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

The Chairman

Nasıl Yapılır?: Eşiniz yatağın kenarında oturur ve siz de kucağına oturursunuz.

Neden Yapılır?: Bu seks pozisyonunda penis olduğu gibi G-noktanıza çarpacak. Bu arada, ellerinizi skrotumunu veya perineumunu uyarmak için kullanabilirsiniz.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Dizlerinizi göğsünüze yaklaştırın, ayaklarınızı yatakta destekleyin.

The Pinball Wizard

Nasıl Yapılır?: Kilonuz omuzlarınızda olacak şekilde kısmi bir köprü pozisyonuna (bir langırt makinesi gibi) girersiniz. Eşiniz sizi diz çökmüş bir pozisyondan içeri sokar.

Neden Yapılır?: Partnerinize klitorisinizi uyarması ve mons pubis’e masaj yapması için kolay erişim sağlar.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Daha derin penetrasyon için bir bacağını omzuna doğru atın.

Valedictorian

Nasıl Yapılır?: Misyoner pozisyonundan bacaklarınızı kaldırır ve düz bir şekilde uzatırsınız (“V” oluşturur).

Neden Yapılır?: Bu, vulva ile iyi vücut temasına izin verir.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Ayak bileklerini tutmayı dene. Bu, hissi arttırmak için stabilite ve ek bir esneme sağlayabilir.

Spork

Nasıl Yapılır?: Sırt üstü uzanırken, sağ bacağınızı kaldırın, böylece kendini 90 derecelik bir açıyla bacaklarınız arasında konumlandırabilir ve size girebilir. Bacaklarınız bir spork’un dişlerini oluşturacak (bu bir kaşık çatal kombinasyonu). Bunu ona bakacak veya sırtınıza bakacak şekilde yapabilirsiniz.

Neden Yapılır?: Spork pozisyonundan, üst bacağınızı kaldırabilir ve eşinizin omzuna dayanarak destekleyebilirsiniz. Buradan, içinde olduğunuzda parmaklarınızı kullanarak klitorisinizi kolayca uyarabilirsiniz.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Nefesinizi senkronize edin. Biriniz önderlik ediyor, diğeri de takip ediyor, böylece birlikte nefes alıyorsunuz ve nefes veriyorsunuz. Koordineli ritim, konuşulmamış bir yakınlık diyaloğu açar.

Seated Wheelbarrow

Nasıl Yapılır?: Eşiniz bir yatağın veya sandalyenin kenarına oturtun ve poponuzu eşinizin kucağında olacak şekilde kendinizi konumlandırın ve ellerinizi yere yapıştırın. Bacaklarınızı belinizin arkasına uzatın ve pompalayın.

Neden Yapılır?: Bu pozisyon derinlemesine nüfuz etmeyi sağlar – ayrıca siz kolunuzdayken de kollarınızı çalıştıracaksınız.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Her ikinizin de güçlü bir doruğa ulaşmasına yardımcı olmak için pelvik kaslarınızı ritmik olarak sıkmayı deneyin.

Table Top

Nasıl Yapılır?: Bunu bir masada yapmak zorunda değilsiniz – partnerinize kasık yüksekliğinde çarpan herhangi bir yüzey yeterli olacaktır. Bir masanın, tezgahın veya belki de yatağınızın kenarında otururken veya uzanırken partnerinizin içinize girmesini sağlayınn

Neden Yapılır?: Bu pozisyon yüz yüze hareket için mükemmeldir. Ayrıca, ikiniz büyük ölçüde farklı yüksekliklerde iseniz, bu harika bir seçenektir, çünkü ikinizi de aynı yüksekliğe getirir.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Bacaklarını indirmeyi ve ayaklarını göğsüne, omuzlarının önüne koymayı dene. Bu, itme kuvvetinin temposunu ve derinliğini kontrol etmenizi sağlar.

Champagne Room

Nasıl Yapılır?: Eşiniz oturur ve onun üzerine oturup uzağa bakarsınız.

Neden Yapılır?: Bindirmelerin hızını ve yoğunluğunu düzenlemenize yardımcı olur.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Merdivenlerde veya küvetin kenarında yapmayı deneyin. Biraz yetenek gerektirir … ama pratik mükemmelleştirir öyle değil mi?

The Om

Nasıl Yapılır?: Eşiniz bağdaş kuruyor (yoga / simit tarzı), ve siz de kucağına ona bakarak oturuyorsunuz. Bacaklarını onun etrafına sarın ve destek için birbirlerinize sarılın

Neden Yapılır?: Tantrik seks için en iyisi. Sallanma, itme değil, bu çok samimi pozisyonun anahtarıdır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Birbirinizin gözlerini izleyin.

Upstanding Citizen

Nasıl Yapılır?: Bacaklarınızı partnerinizin vücuduna sararak ona yapışırsınız (dizlerini açık tutar ve uyluklar hafifçe yayılır). Partneriniz de sizi kollarıyla tutup kucaklar. Yatağa gidebilirsiniz ve ayrılmadan içinize girmesini sağlayabilirsiniz. (Ya da gerçekten cesur olanlar için, ayakta durma pozisyonuna atlayabilirsiniz!)

Neden Yapılır?: Romantizm için mükemmel bir pozisyon…

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Eşinizi çok dikkatli bir şekilde duvara ittirin ve yaslayın.

The Spider

Nasıl Yapılır?: Yatağa bacakları birbirine bakacak şekilde oturun, kendinizi desteklemek için kollarınızı geri çekin. Şimdi birlikte penise doğru hareket edin. Kalçalarınız yayılmış bacakları, dizleriniz bükülmüş ve kalçaları dışındaki ayaklar arasında ve yatağın üzerinde düz olacak. Şimdi ileri geri sallayın.

Neden Yapılır?: Eylemi merkez aşamada görüntülerken yine de göz temasını koruyabilirsiniz.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Eşinizin ellerini tutun ve geri uzanırken kendinizi çömelme pozisyonuna çekin. Ya da dik bir şekilde oturabilir ve sizi göğsüne karşı Tembel Adam pozisyonuna çekebilir.

The Good Ex

Nasıl Yapılır?: Yatağa, öne bakacak şekilde birbirine bakacak şekilde oturun. Eşinizin sağ bacağını solunuzun üzerine kaldırın ve sağ bacağınızı solunun üzerine kaldırın. Bir araya gelerek eşinizin size girmesinizi isteyin. Şimdi her ikiniz de uzanıyorsunuz, bacaklarınız bir X oluşturuyor. Yavaş, yavaş dönme hareketleri itmenin yerini alıyor.

Neden Yapılır?: Uyarılmanızı artıracak uzun süreli yavaş seks. Sığ bindirmeler penisinin başındaki sinir uçlarını uyarır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Pelvik itme için birlikte çekmek için ellerinizi uzatın ve tutun. Ayrıca, sırayla ritmi değiştirmeden oturarak ve uzanarak dönün.

The Lazy Man

Nasıl Yapılır?: Yastıkları eşinizin arkasına yerleştirin ve bacakları uzanmış olarak yatağa oturmasını sağlayın. Şimdi kucağına oturun, ayaklarınızı yatağa koyun. Bir elinizi penisini yönlendirmek için dizlerinizi kendinize indirmek için bükün. Sadece ayaklarınızın toplarına bastırarak ve serbest bırakarak, kendinizi yavaşça veya istediğiniz kadar hızlı bir şekilde penisin üstüne oturabilir ve kalkabilirsiniz.

Neden Yapılır?: Bu konum sizi kontrol altına alır ve bolca samimiyeti korur. Penisini mastürbasyon aleti olarak düşünün, klitorisinizi ovmak ve ona karşı uyarmak için bir şey.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Bu konumdan, her ikiniz de Örümcek pozisyonuna geçebilirsiniz.

Snow Angel

Nasıl Yapılır?: Arkanıza yaslanın ve eşinizin size bakacak şekilde oturmasını sağlayın. Bacaklarınızı kaldırın ve pelvisinizi yükseltmek için sırtınıza sarın, böylece size girebilir. Yukarı ve geri kaymasına yardımcı olmak için poposunu tut. Tutuşunuza biraz masaj yapın.

Neden Yapılır?: Onun poposunu ilk kez görüyorsunuz. Ayrıca, bu pozisyondan, testislerini okşamak için kolay erişiminiz var.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Takılı kalmaya çalışırken onunla yüzleşmek için misyoner tarzında dönmesini sağlayın . Sonra pozisyonları değiştirin, bu kez sizinle üstte ve uzağa bakacak şekilde.

Wrapped Lotus

Nasıl Yapılır?: Eşinizin kucağına bacaklarınız sırtının etrafına sarılmış olarak ve çapraz bacaklı oturun, bacaklarınızın eşinizin beline sarın ve ona bakın. Eşinizin sizin içinize girmesini izleyin ve pelvisinizin ezildiğini hissedin.

Neden Yapılır?: Bu konum bazı büyük yüz yüze yakınlıklara izin verir. Ayrıca bu pozisyonda yaratıcılık için bolca yer var – baş, boyun ve yüz gibi birbirlerinin üst bedenlerinde farklı erojen bölgeler uyarmak gibi.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Ondan meme uçlarını yalamasını ve ellerinin dolaşmasına izin vermesini isteyin.

The Snake

Nasıl Yapılır?: Yüz üstü uzanın ve partnerinizin üzerine uzanmasını ve arkadan içeri girmesini sağlayın.

Neden Yapılır?: Bu pozisyon, süper derin penetrasyona ve kendiniz ve eşiniz için harika hissedebileceğiniz rahat bir oturuş sağlar.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: Daha güçlü etki için kalçanızın açısını derinleştirin veya açısını değiştirmesine yardımcı olmak için elinize arkaya atıp penisin etrafını sarabilirsiniz.

Woman Astride

Nasıl Yapılır?: Bu pozisyon sadece kovboy kız gibidir, ama bir bükülme ile. Tepeye tırmanın ve eşinizin size girmesini sağlayın. Ardından, arkanıza yaslanın ve destek için ellerinizi yatakta yerleştirin, eşinizin bacaklarıyla 45 derecelik bir açı oluşturun.

Neden Yapılır?: Açıdaki bu değişiklik, G noktanızı daha da hedeflemenize yardımcı olur ve itme hızını ve derinliğini kontrol etmenizi sağlar. Ayrıca, eşinizin klitorisinize kolay erişimi vardır.

Nasıl Daha Çok Zevk Alınır?: “V vuruş” ile kendinize bir el verin : Bir elin işaret ve yüzük parmağı ile bir V yapın ve parmakları arasında penisi ile klitorisin her iki tarafına yerleştirin. Parmaklarınızı sallanan bir hareketle aşağı doğru itin.

Erkeklerin En Sevdiği Seks Pozisyonları” adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Yorumlar Göster

  • Bu pozisyonların hepsini yapıyorum sevgilim 45 kilo olduğu için hiç zorlanmıyoruz ve ayrıca mükemmel seçimler denemelisiniz :)

  • Hocam, 14 yıllık evliyim fakat ten çekimi yaşadığım biri var.Esimle çok iyi cinsel hayatımız var hala öyleyiz.36 yaşında güzel , çekici ve cinselliği seven biriyim.Cerrah kendisi biz sadece sex yapıyoruz.Bunun dışında hiç bir şey yok.Duygusuz ve sert.O da bende mutlu oluyoruz orda bitiyor.Evli evine köylü köyüne yani.Ama aşırı mutlu oluyoruz arada yapıyoruz bunu.O da evli bende. Arama, konuşma, yemek falan duygusallık hiç yok.Canımız isteyince görüşüyoruz.Nasıl bir şeyin içindeyim anlayamıyorum.Yatakta deliler gibi fakat normal hayatta iki yabancı gibiyiz.Siyah çamaşır takıntısı var çok ilginç bir adam.Duygusuz bir adam nasıl bu kadar iyi yapar ki?

  • İlişkiye girmekten,canımın yanmasından çok korkuyorum o yüzden kolay olmuyor acıyı en aza indirecek ,ilişkimi kolaylaştıracak bir pozisyon önerir misiniz?

  • Merhabalar. İlk kez ilişkiye gireceğim sevgilimle. Birkaç istediğim pozisyon var fakat ona söylemekten utanıyorum ya yanlış anlarsa farklı düşünürse diye. Onu da çıldırtmak istiyorum şaşırtmak istiyorum hangi pozisyonda yapmalıyım sizce, delirsin istiyorum mutluluktan. Ama tabi bu da anca zamanla olacak ama ben birden istiyorum hepsini denemeyi ne yapmalıyım

  • Merhaba Mehmet Ulubey hocam kocamı şaşırtmak istiyorum ve yukarıdaki birçok pozisyonu denemke istiyorum ama çekiniyorum ya eşim farklı düşünürse sonuçta ben aynı zamanda bir anneyim iki tane çocuğu m var ya benimle ilgili farklı düşünürse diye korkuyorum ne yapmalıyım

    • Kimse söylemez ama bence o işi seven düşkün olan herkes herşeyi deniyor buna eminim

    • ever, insanlar bu seks pozisyonlarını hatta daha fazlasını deniyorlar. evlilikte ve cinsel yaşamda haz bu şekilde artırılabiliyor.

  • Merhabalar sevgilimin ayaklarını yerden kesmek istiyorum. Benimle birlikte olurken mutluluktan çıldırsın istiyorum. Hunun için hangi pozisyonu denemem gerekiyor.
    Uzun boylu kadınlar hangi pozisyonlardan hoşlanır?

    • merhabalar , bu konuyu sevgilinizle birlikte konuşmanız cok faydalı olacaktır. çünkü herkesin mutlu oldugu pozisyon, sevişme tarzı farklılıklar gösterebilir.
      partneriznizle bu konu üzerinde konuşabilirseniz harika bir birlikteliğiniz olabilir ve birbirinizi tanıyabilir , beklentilerine karşılık verebilirisniz.
      yada sayfamızdaki diğer makalelerden destek alabilirsiniz.
      isterseniz sevişme teknikleri ile ilgili görümede yapabilirsiniz.

      • Eşimle birlikte denemek için vajinal ve anal uyarıcılı titreşimli penis halkası aldım. Zevk alabilmesi ve seksten korkmaması için elimden geleni yapıyorum. Ama benimle bunu denemek istemiyor. Ayrıca kendini daha da iyi hissetmesi çekici hissetmesi için fantezi iç çamaşırı da aldım. Onu dahi kullanmak istemiyor ve penis halkasını kendi zevkimi arttırmak için aldığımı düşünüyor. İkimizin zevkini de düşünerek aldığımı anlatıyorum yine de böyle yeniliklere açık olmadığı için anlamıyor. Resmen bu konuda içimi yiyip bitiriyorum. Ne yapmalıyım.