Dengeleyici Hareket Seks Pozisyonu

Dengeleyici Hareket Seks Pozisyonu Nasıl Yapılır?

Erkek sırt üstü uzanır. Kadın ise erkeğin kalçaları arasına oturur ve bu sırada vajinasına penisi yerleştirir. Erkek kadını desteklerken kadının vücudunun kıvrılması gerekmektedir. 

Dengeleyici Hareket Seks Pozisyonunun Faydaları Nelerdir?

Tahmin ettiğiniz gibi bu pozisyonda her iki tarafın da belirli bir güce sahip olması gerekir. Cinsel ilişkilere renk katmak için gayet uygun bir pozisyondur. Pozisyonda kadının elleri boşta kalır. Bu sayede kadın ellerini kullanarak daha fazla uyarım gerçekleştirebilir. 

İpucu ve Püf Noktaları

Bu pozisyonda kadının elleri boşta kalır. Erkek kadını kalçaları ve ayakları ile havada tutmaya çalıştığından dolayı kadının vücut yapısı oldukça önemlidir. Kadının minyon olduğu ilişkilerde idealdir.  

Sizlerde cinselliğinize renk katmak ve monotonluktan kurtulmak istiyorsanız. Seks pozisyonlarını deneyebilirsiniz. Cinsel isteksizlik yaşıyorsanız ve cinsellikten haz alamıyorsanız. Hak ettiğiniz cinsel hazza ulaşmak için cinsel terapi desteği almalısınız.

 

Psikoterapist Mehmet Ulubey hocamızdan bilgi ve randevu almak için tıklayınız.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.