Aldatma

Cuckold Nedir?

Cuckold nedir? Cuckold İlişkisine Hazır Mısınız? Cuckold İlişkide Doğru Partner Nasıl Bulunur?  Cuckold Hakkında Tüm Merak Edilenleri bu makalemizde sizlere açıklayacağız. Cuckold ile ilgili yazı dizimizi okuduktan sonra aklınıza takılan tüm sorularınızı yorumlar kısmında sorabilirsiniz.

Cuckold konusunda çok fazla kaynak olmaması sebebiyle bildiğim kadarını size aktarmak istedim. Etimolojik bakıldığında Cuckolding kelimesi guguk kuşundan (cuckoo) gelmektedir. Guguk kuşları, yumurtalarını başka kuşların yuvalarına bırakırlar. O yuvadaki diğer yumurtaları da aşağıya atarlar. O yuvadaki anne, guguk kuşunun yumurtalarına kendi yumurtası gibi bakar ve erişkinliğe gelene kadar besler.

16. yüzyılda cuckold kelimesini genellikle eşleri tarafından aldatılan erkekler için kullanılırdı. O zamanlarda, kadınların erkeklerden daha şehvetli olduğu düşünülürdü. Çünkü rahmin vücudun etrafında bağımsız hareket edebildiğine ve kadının kontrolünü kaybetmesine sebep olacağına inanırlarmış.  O yüzyıllarda evli olan her erkek karısı tarafından aldatılıyordu. Hatta bu konu 16. yüzyıl edebiyat- sanat alanlarında da sık sık işlenmiştir. 

Cuckold Terimin genel kullanımdaki anlamı; eşini para veya cinsel haz için başka erkeklerle birlikte olmasına -haberi olması şartıyla izin veren erkeklerdir.

Cuckold ilişkisindeki kadına “cuckquean” denilmektedir. Cinsel ilişkiye çağrılan erkeğe ise “bull” denilmektedir. 

 

Cuckold İlişkisine Hazır Mısınız? isimli makalemizi okumak için tıklayınız

 

Geleneksel Cuckold ve Modern Cuckold

Cuckolding sadece “eşini başka bir erkekle paylaşan” anlamına gelmemektedir. 

Geleneksel Cuckold: Üvey baba sorunsalı. Erkeğin kendi genetiğini aktarmadığı yani başka birinin çocuğuna bilinçli olarak bakmasıdır. 

Modern CuckoldErkeğin, eşini başka bir erkekle paylaşmasıdır. Bir erkek fantezisidir. Kadın bunu kabul edip haz alabilir veya reddedebilir. Kadın kabul etse bile bu durum sürdürülebilir değildir aslında. Çünkü kadın bir süre sonra hipergami gereği eşinden vazgeçebilir.

 

Cuckold İlişkide Doğru Partner Nasıl Bulunur?  adlı yazıyı okumak için tıklayınız.

 

Cuckold’un Sebebi Ne Olabilir?

Testeron oranın düşmesi, toplumda feminizmin yayılması, kıskançlığın kısırlaşması cuckoldun genel sebeplerinden sayılabilir.

Bazı erkekler cuckolda daha yatkın durumdadır. Bu konuda değineceğim sebep ise “oidipus kompleksi” dir.

Freud, oidipus kompleksi hakkında “Erkekler doğumdan sonra anneleri tarafından yetiştirilirler ve bu esnada annelerine aşık olurlar. Bu sırada kendilerine bir rakip bulurlar: BABA.

Erkek, kendi içerisinde ikiye bölünür. Bir tarafı güçlü erkek figürü (baba, bull) tarafından iğdiş edilme olasılığı olduğunu düşünüp vazgeçer, bir tarafı ise karşı gelmeye devam eder.” demiştir. İşte burada değinmek istediğim konu; bazı erkekler, bu sorunu hala kendi içerisinde çözemez. Bilinçaltında olan bu olgu daha fazla hapsedilemez ve kendisini cuckold olarak dışarı yansıtır. 

 

Cuckold Hakkında Tüm Merak Edilenler    başlıklı yazılarımızı okumak için tıklayınız.

 

SORU: PEKİ CUCKOLD KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? GÖRÜŞLERİNİZİ ANONİM OLARAK PAYLAŞIN!
Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.

Yorumlar Göster

  • Merhabalar,iki üç sene öncesine kadar,bu nasıl genişlik bu nasıl ahlaksızlık olarak nitelendirdigim cuckcold olayı adeta beni esir aldı, napacağimi bilemiyorum, şimdilik fantezilerde yaşıyoruz eşimle,ama nereye gider bu iş bilemiyorum,napsam bu isteklerden vazgeçemiyorum,ama reelde olmasına hazır değilim gibi, eşim de asla reelde istemiyor, sadece ilk sevgilisini unutamamis,onu hayal edince cosuyor,bana önerileri veya tecrübeleri ile destek olabilecek lere şimdiden teşekkür ederim.

  • Bende isterim eşimi biriyle görmek. Ruyasinda onu becerenler olmuş hosuna gitmiş anlatmisti bana.. tatilde otel odasinda bi gecelik bi yabanciyla olabilirdi..

  • Merhaba bende böyle istek var ama Kabul etmiyorum çok saçma bunu için ne yapa bilirim ben lütfen yazarmisin iz bana bu haqqda melime

  • Birgün kalabalık bir caddede yürürken ben arkadan eşimle yetişmeye çalışıyordum. Eşim Ogün özellikle kalçalarını ön plana çıkaran daracık kot giymişti ve yanlarından geçtiğim 2 erkeğin eşimin kalçalarına bakıp ne kadar güzel bir g.t bunu yapması harika olur dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ama anlam veremediğim bir şekilde aşırı tahrik oldum. Ogünden sonra araştırmaya başladım ve karşıma videolar çıktı. Artık videolarda eşime benzeyenleri eşimmiş gibi hayaller kurup tatmin olmaya başlamıştım. Ardından benim gibilerle eş sohbetleri yapmaya başladım bir süre sonra o da yetmedi. Direkt eşime seni başkasıyla izlemek istiyorum diyemediğim için acaba grup yapsakmı demeye başladım ve kesin bir dille redediyordu. Uzun bir süre geçtikten sonra sevişirken libidosunun en tavan yaptığı anda hadi gerçeğini yapamıyoruz bari hayalini yapalım benimle olurken kimi hayal ediyorsun dedim. İlk başta inkar etsede ısrarlarım sonucu beraber çalıştığı isyerindeki Halil diye birini hayal ettiğini söyledi ve hadi gözlerini kapa ve halili hayal et dedim. 20 yıllık karım altımda halilim erkeğim becer beni diye diye orgazm oldu. Kabul etmesede artık bu hayalle daha şehvetli olmaya başladı. Kısa bir süre sonra başka kimi hayal ettin dedim yine aynı işyerindeki İlkay diye birini söyledi. Artık bütün sevişmelerimiz böyle ama işi reele dökmeye yanaşmıyor.

    • meraba benm gibilerle eş sohbetleri yapmaya başladm derken orayı biraz açabilir misinz ben bu konuda sevgilimden şüpheleniyorum da yardımcı olursanız sevinirim sohbet derken napıyodunuz eşinizin fotoğraflarını atmak gibi falan mı

  • Hastalıklı fikirlerinizden arınmanızı tavsiye ederim. İkiniz de şehvet için dönüşü olmayan yola girmek üzeresiniz. İnsan bazı duygularını bastırmalı. Kocanızın sizi başkasıyla paylaşma fikrini sizinle paylaşması demek sizin de onay veriyor olmanız yüzünden. Bu cesareti vermişsiniz.

  • Bende cuckold duygular oluyor ancak karımın kuloduna boşalma vs. Karıma açılma durumum yok sadece bu şekilde bu duyguyu bastırmak isterim.

        • Bunun için ayrıntılı bir anenmnez alınıp ona göre yol izlenilmelidir. Cinsel terapist Mehmet Ulubey'den randevu alarak bu konuda yardım alabilirsiniz. 05336442218 nolu telefondan dogrudan mehmet hoca ile iletişime geçebilirisniz

  • Merhaba sevgilim bu tür fantezilere sahip. Konuşurken benimle bu tarz hayal kuruyor ve bu durumun onu kışkırttığını söyliyor. İlk aklına gelen çocukluğu oldu. Çocukken babasının çok otoriter olduğunu esip gürleyen bir tip olduğunu anlattı. Bununla bir ilişkisi olabilir mi bu durumun? Kendisi normalde dozunda kıskanç toplum tarafından çok sevilen saygı duyulan sert bir mizaca sahip ataerkil gözüken biri.

  • İlk kez bir çifte bull oldum. Aşırı değişik bir heyecan duydum. Normal cinsellikten farklı. Kendim bekar olduğum için cuckold olmanın nasıl bir duygu olduğunu bilemiyorum. Ama bir adamın gözü önünde karısıyla birlikte olmak çok değişik bir duygu. Biraz korkutucu biraz keyifli. İtiraf edeyim keyifli yönü daha fazla. Bu çift ile bir kaç defa birlikte oldum. Ancak son zamanlarda kocanın farklı fantezileri beni korkutmaya başladığı için uzaklaşmaya çalışıyorum. Adam karısına zorla tecavüz etmemi istiyor. Bende kesinlikle bunu yapmam, istek dışı bir ilişkiye girmem.

  • Merhaba sevgilim bu tür fantezilere sahip. Konuşurken benimle bu tarz hayal kuruyor ve bu durumun onu kışkırttığını söyliyor. İlk aklına gelen çocukluğu oldu. Çocukken babasının çok otoriter olduğunu esip gürleyen bir tip olduğunu anlattı. Bununla bir ilişkisi olabilir mi bu durumun? Kendisi normalde dozunda kıskanç toplum tarafından çok sevilen saygı duyulan sert bir mizaca sahip ataerkil gözüken biri.

    • Merhabalar deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

  • Merhaba sevgilim bu tür fantezilere sahip. Konuşurken benimle bu tarz hayal kuruyor ve bu durumun onu kışkırttığını söyliyor. İlk aklına gelen çocukluğu oldu. Çocukken babasının çok otoriter olduğunu esip gürleyen bir tip olduğunu anlattı. Bununla bir ilişkisi olabilir mi bu durumun? Kendisi normalde dozunda kıskanç toplum tarafından çok sevilen saygı duyulan sert bir mizaca sahip ataerkil gözüken biri.