Ankara – Şereflikoçhisar Bireysel Danışmanlık/Psikoterapi Hizmeti Nedir?

Merhaba ben Uzman psikolojik danışman/ psikoterapist Mehmet Ulubey, Ankara – Şereflikoçhisar ilinde cinsel sorunlar ile ilgili çalışmalar yapmaktayım. Bireysel psikolojik danışma: kişinin kendini anlaması, farkındalık kazanması, problemlerini tanımlaması ve çözüm yolları üretmesi, kararlar alması, kapasitesini geliştirmesi, çevresiyle uyumlu ve sağlıklı bir iletişim halinde olması ve kendini geliştirmesi için uzman kişilerce verilen profesyonel yardım sürecidir. Bu süreçte size Ankara – Şereflikoçhisar’da profesyonel yardım hizmeti sunmaktayım.

Ankara – Şereflikoçhisar psikolojik danışmanlık merkezinde vermiş olduğumuz psikoterapi sürecinde kendinizdeki değişim ve gelişimi hızlı bir şekilde göreceksiniz. Psikoterapi süreci sonrasında verilen test ve uygulamaları aksatmadan yaptığınızda değişim ve gelişiminiz kalıcı olacaktır.  Kendinizdeki değişim farkına vararak iyilik haliniz arttığınızda ise hayattan daha fazla zevk alacak ve mutluluğunuz artacaktır.

Bireysel psikoterapi ve danışmanlık hizmeti için aşağıdaki yazımızı okuduğunuzda hizmetimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olacaksınız.

Ankara – Şereflikoçhisar ve Ankara – Şereflikoçhisar çevresinde yaşıyorsanız bireysel sorunlarınız ve problemleriniz için piskoterapi desteği almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Uzman psikolojik danışman/ psikoterapist Mehmet Ulubey kimdir? Öğrenmek için tıklayınız.

Ankara – Şereflikoçhisar’da İnsanlar hayatlarının akışı içerisinde birtakım zorluklarla karşılaşabilirler. Karşılaştıkları bu sorunlarla kimi zaman başa çıkabilirken kimi zaman çıkamazlar. Kişiler günlük hayat içerisinde yaşadığı bu zorluklar sebebiyle sadece kendisiyle değil çevresiyle de sorun yaşayabilir. Okul, iş ve evliliklerinde problemler başlayabilir.  Bu durumda insanlar hem sorunlarıyla başa çıkabilmek hem de çevresiyle yaşadığı problemleri çözebilmek için psikolojik yardıma ihtiyaç duyabilir.

Tam da bu noktada devreye giren bireysel danışmanlık/bireysel psikoterapi, kişilerin uzman kişiler ile birebir olacak şekilde psikolojik destek almalarını ifade etmektedir. Psikolojik destekler, kişilerin hayatlarındaki sorunların kalıcı olmasını engellemekte ve sorunun asıl kaynağının bulunmasında büyük bir önem taşımaktadır.

Ankara – Şereflikoçhisar’da Psikolojik yardım almak için ilk adımı atmak zor bir süreçtir. Ancak Ankara – Şereflikoçhisar’da uzman bir psikolog/psikoterapistten alınacak destek; kişilerin kendilerine ve çevrelerine karşı farkındalığını ve yaşam doyumunu arttıracaktır.

 

Ankara – Şereflikoçhisar Bireysel Danışmanlık/Psikoterapi Nedir?

Bireysel danışma /bireysel psikoterapi, tek danışan ve tek danışmanın olduğu bir görüşme türüdür.

Bireysel danışmanlık kişinin kendi iç dünyasına yaptığı bir yolculuktur. Bu yolculuk ile kişi kendini yeniden kendini keşfeder. Bireysel danışma/ psikoterapi ile kişi hayata ve sorunlara farklı pencerelerden bakabilmeyi öğrenir. Günümüzde birçok kişi herhangi bir psikolojik sorun yaşamamasına rağmen kişisel farkındalığını ortaya çıkarabilmek amacı ile de Ankara – Şereflikoçhisar’da Bireysel danışma/ psikoterapi hizmetinden faydalanmaktadır. Böylece, kişi günlük yaşamında karşılaştığı problemlere karşı çözüm odaklı olma yeteneğine sahip olmaktadır.

Kısaca bireysel psikoterapi, bireylerin kendilerini daha iyi tanımalarına, davranışlarını anlamalarına ve kendilerini geliştirmelerine yardım eden; karşılaştıkları akademik, kişisel ve sosyal problemleri ile baş etme becerilerini kazanmalarını amaçlayan, psikolojik danışman ve birey arasında birebir gerçekleşen ve gizlilik esasına dayalı bir süreçtir.

 

Bireysel Psikoterapide Gelişim ve Değişim Nasıl Olur?

Ankara – Şereflikoçhisar Bireysel danışma/psikoterapi hizmetinde kişi içinde bulunduğu durumu daha iyi analiz etme, nedenlere farklı açılardan bakma, sorunu daha iyi anlama ve tanımlama becerilerini geliştirir. Ankara – Şereflikoçhisar’da Terapist /Psikolog, danışanın yeni geliştirdiği bu becerilerini var olan sorununun çözümünde ve farklı stratejiler geliştirmesinde kullanmasına rehberlik eder. Kişi kendi içine yaptığı yolculuk sonunda hayatının kontrolünü eline almaya hazır hale gelir.

Ankara – Şereflikoçhisar’da Bireysel Psikolojik Danışma Yardımı Almak Ne İşime Yarar?

Herkesin hayatında kişisel, sosyal ya da akademik konularda, objektif bir bakış açısına, dinlenilmeye ve farklı yollar bulmaya ihtiyaç duyduğu dönemler olabilir. Bu dönemlerde, gelişiminizi ilgilendiren konuları ve kişisel sorunlarınızı güvenli bir ortamda, bu alanda profesyonel olan bizlerle konuşabilirsiniz.

Ankara – Şereflikoçhisar’da Bireysel Psikolojik Danışma Ne Kadar Sürmektedir?

Ankara – Şereflikoçhisar’da Bireysel psikolojik danışma görüşmeleri, yardım alınan konuya göre değişiklik göstermekle birlikte, genellikle 5-10 oturum arasında sürmektedir. Bir oturum, yaklaşık 50 dakika olup, haftada bir kez yapılmaktadır.

Siz de Ankara – Şereflikoçhisar’da Bireysel Psikolojik Danışma/Psikoterapi Hizmeti Alanında Profesyonel Bir Hizmet Almak İstiyorsanız Uzman Psikoterapist/Cinsel Terapist Mehmet Ulubey ile İletişime Geçebilirsiniz.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.