Kategoriler: Türk Psikolog Hizmeti

ABD – New York Türk Psikolog Hizmeti

Merhabalar, öncelikle nasılsınız? Bu makalemizi sizlerden gelen yoğun talep ve ilgi doğrultusunda yazma kararı aldık. Bulunduğunuz yerde, ABD – New York’da gurbette, sizi dinleyen, anlayan sorunlarınıza çözüm getirmek isteyen bir uzmanın olmamasının büyük bir sıkıntı olduğunun farkındayız.

ABD – New York’da Türk psikolog hizmeti,ABD – New York’da yaşayan Türklerin sıkça aradığı hizmetlerden biridir. Fransa, Belçika ve Hollanda gibi ülkelerde yaşayan Türkler, Türk psikolog bularak Türkçe terapi arayışı içerisine giriyor. Kendilerini Türk kökenli psikologlara daha rahat anlatacaklarını düşünen gurbetçiler, maalesef bu konuda çok fazla seçenek bulamıyor.

ABD – New York’da yaşarken bir sürü problemle de baş etmeye çalışıyorsunuz. Bazen bu problemler öyle üst üste geliyor ki baş etmede zorluk çekiyorsunuz. Nasıl çözmeniz gerektiğiniz bilmiyorsunuz ya da bir sürü yöntem deniyorsunuz ama başarılı olamıyorsunuz. İşte tam bu noktada Psikoterapist Mehmet Ulubey hocamız sizlere hizmet veriyor.

Sizler de ABD – New York ya da başka bir ülkede gurbetçi olarak yaşıyorsanız ve;

  • Ailenizle sorunlar yaşıyorsanız,
  • Eşinizle ya da partnerinizle anlaşmıyorsanız,
  • İlişkinizde problemler varsa,
  • Evlenmeden önce yanlış yapmak istemiyorsanız,
  • Cinsel hayatınızda sıkıntılar başlamışsa,
  • Erken boşalma sorunu yaşıyorsanız,
  • Cinsel isteksizlik ya da aşırı cinsellik arzunuz varsa,
  • Çocuklarınızla problem yaşıyorsanız,
  • Ailenizde boşanma konusu açılmaya başlanılmışsa sizlerde vakit kaybetmeden psikolojik destek almalısınız.

ABD – New York’da profesyonel destek alabilmek için siz de hemen Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey ile iletişime geçebilirsiniz.

ABD – New York’da Türkçe konuşan bir psikologdan psikolojik destek almak için hemen randevu alabilirsiniz.

 

Psikoterapist Mehmet Ulubey 2012 yılından beri yurt içi ve yut dışındaki danışanlarına psikolojik destek vermektedir. Uzmanlık alanı aile, evlilik ve cinsellik konularında uzmanlaşmıştır. Belirli zamanlarda aile, evlilik ve cinsellik üzerine seminer ve eğitimlerde vermektedir. Psikoterapist Mehmet Ulubey hakkında ayrıntılı bilgi olmak için lütfen tıklayınız.

 

ABD – New York’da psikolog hizmeti kapsamında sizlerde online psikolojik destek alabilirisiniz. Online psikolojik destek hizmeti yüz yüze görüşmek gibidir. Yüz yüze terapiden tek farkı online terapi de uzman terapistle sadece aynı ortamda değilsinizdir. Onun haricinde tüm süreç yüz yüze terapi ile aynıdır.

ABD – New York’da psikolojik destek almak için öncelikle randevu alınız. Bize iletişim kısmında bulunan tüm kanalardan ulaşabilirsiniz. Bizimle iletişime geçtiğinizde uzman psikolog asistanlarımız sizinle iletişime hemen geçecektir. Psikolojik destek randevunuzu oluşturduktan sonra randevu saatinde psikoloğumuz sizi görüntülü olarak arayacaktır. Online terapilerimiz 60 dk sürmektedir.

RANDEVU ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK RANDEVU FORMUNU DOLDURUNUZ.

ABD – New York’da online olarak Türk psikologlardan randevu alabilirsiniz. İhtiyaç duyulan psikolojik destek için modern teknolojinin imkanlarını etkin bir şekilde kullanmak mümkündür. Özellikle yurt dışında yaşayan Türkler için gerçekten iyi bir psikolojik destek alabilecekleri psikolojik danışmanlık hizmeti bulabilmek ciddi bir sorun oluşturabiliyor.

İnternet üzerinden sunulan ABD – New York online Türk psikolog hizmetleri ise bu sorunu, ABD – New York’da yaşayan Türkler için çözüme kavuşturuyor. İnternet erişiminin mümkün olduğu her ortamda, yaşanan psikolojik soruna istinaden profesyonel danışmanlık desteği alınabilmektedir. Online terapi hizmetleri sayesinde evde, ofiste veya daha farklı bir ortamda uzman psikologla sesli ve görüntülü iletişim sağlanabiliyor. Herkes tarafından kullanımı söz konusu olan popüler sesli ve görüntülü iletişim yazılımlarının kullanıldığı online terapi hizmetleri sayesinde hem hızlı hem de ekonomik terapi alınabiliyor. Çünkü ulaşım için harcanan zaman başta olmak üzere pek çok konuda online terapi sayesinde önemli bir tasarruf sağlanabiliyor.

ABD – New York’da Türk psikologlardan aile, evlilik, cinsellik ve çocuk üzerinde kısaca tüm uzmanlarımızdan profesyonel olarak online terapi hizmeti alabilirsiniz.

ABD – New York’da uzman psikologlarımızdan aile konusunda  aile içi iletişim, eşler arası problemler, anne –baba ilişkileri, ilişki sorunları, anlaşamama ve boşanma gibi konularda hizmet alabilirsiniz. Aileler, aile içi sıkıntılar başladığında geç kalmadan hemen iletişime geçtiklerinde ailesel konularda çok güzel sonuçlar alınabiliyor.

ABD – New York’da yaşayan türk vatandaşlarımız cinsellik konusunda terapi almak istediklerinde erken boşalma, vajinismus, cinsel isteksizlik yada aşırı cinsel istek üzerine seanslar almaktadırlar. Cinsel problemler konusunda profesyonel destek almak için psikoterapist mehmet ulubeyle iletişime geçebilirsiniz.

ABD – New York Online psikolog hizmeti

Psikolojik sağlık sorunları, kişisel gelişim ve ruhsal huzur arayışında olan kişiler için ABD – New York’da Türkçe psikolog hizmetleri online terapi ile sunulmaktadır.

Online Türkçe terapi seansları sayesinde artık Covid-19 sürecinden korunurken, ihtiyaç duyulan ruhsal desteğin alınmaya devam edilmesi mümkün olmaktadır.

Online terapiler, Skype, WhatsApp ve Zoom gibi yaygın olarak kullanılan çevrimiçi görüntülü ve sesli iletişim araçları üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu sayede psikolojik açıdan desteğe ihtiyaç duyan ABD – New York’da yaşayan Türkler, online terapilerle bunu en iyi şekilde alabilmektedir.

Online bir alt yapıyla ve Türkçe olarak sunulan psikolojik desteğimiz, ABD – New York’da yaşayan Türklerin tüm ruhsal sorunlarını çözümleme yeteneğine sahiptir.

ABD – New York Türk Psikolog ihtiyaçlarına en odaklı çözümü sunmak üzere geliştirilmiş olan hizmet sistemimiz, yüksek verimli ve süratli iyileşme süreçleri oluşturuyor. Sayısız ve başarılı destek sunumlarımız, pek çok kişinin sağlıklı bir ruh haline kavuşmasını ve yaşamın zorluklarıyla nasıl mücadele edebileceğini öğrenmesini sağlamıştır.

Güçlü ve profesyonel bir bakış açısıyla sunulan hizmetlerimiz, yaşam kalitenizi arttırmaya yönelik olarak yapılandırıldı. Ruh sağlığınızda göz ardı ettiğiniz her konuda profesyonel destek ve tedavi alabileceğiniz hizmetlerimiz için, iletişim sayfasından hemen iletişime geçebilirsiniz.

ABD – New York’da uzman bir psikologdan randevu alıp, Türkçe psikoterapi hizmet alabilirsiniz. Türkçe psikoterapi hizmeti almak için tıklayınız.

ABD – New York’da Türkçe konuşan psikolog hizmeti almak için Psikoterapist Mehmet Ulubey ile iletişime geçebilirsiniz. ABD – New York’da Türkçe Psikolog Hizmeti genellikle ABD – New York’da yaşayan Türkçe konuşan insanlara hizmet vermektedir.
ABD – New York’da Türkçe Psikoterapi Hizmeti almak isteyen kişiler Psikoterapist Mehmet Ulubey ve Dr. Psikolojik Danışman Esra Ulubey’den online psikoterapi randevusu alabilirsiniz.

Online Türkçe Psikoterapi Hizmetini Psikoterapist /Yazar Mehmet Ulubey’den almak isterseniz. Psikoterapist Mehmet Ulubey hakkında yazısını okuyabilirsiniz.
Psikoterapist Mehmet Ulubey aile ve evlilik sorunları, cinsel problemler, erken boşalma ve sertleşme problemleri gibi birçok konuda ABD – New York’da yaşayan kişilere Türkçe psikolojik destek hizmeti vermektedir.

Online Türkçe Psikolojik Danısmanlık hizmeti için Dr. Psikolojik Danışman Esra Ulubey ile görüşmek isterseniz. Esra Ulubey’in İnternet sayfası www.esraulubey.com sayfasını inceleyebilir. 0(545) 600 75 66 nolu telefondan kendine ulaşabilirsiniz.

Dr. Psikolojik Danışman Esra Ulubey aile ve çift sorunları, evlilik problemleri, cinsel problemler, vajinismus problemi, panik atak, OKB rahatsızlıklarına Online Türkçe psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir.

Türkçe psikolog hizmeti almak isteyenlere güvenilir ve uzmanlık eğitimlerini tamamlamış mesleki tecrübeleri ile birçok referans sahibi uzmanlardan destek almaları tavsiye edilir.

Psikoterapist Mehmet ULUBEY

Psikoloji alanında 12 yıllık tecrübesi olan Uzman Psikoterapist Mehmet Ulubey daha çok aile, çocuk ve cinsellik üzerine çalışmaktadır. Her yıl ortalama 3000 kişinin kendisine, ailesine, cinselliğine ya da çocuklarına psikoterapi ve eğitimlerle ile farkındalık katmaktadır.